net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και σχάρα

Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα Full-Face κράνος

Και υποδοχή για την τάπα βενζίνας κατά τον ανεφοδιασμό

Όμορφα τα όργανα θυμίζουν πολυτελές αυτοκίνητο

Ανεση-εργονομία

Το νέο πλαίσιο οδήγησε σε τεράστιο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να αποθηκεύσει ένα κράνος full-face σε μέγεθος XXL! Καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό βέβαια αύξησε ελαφρά το ύψος της σέλας, όμως μη φανταστείτε τίποτα δραματικό, αφού εκείνη βρίσκεται στα 805 χιλιοστά από το έδαφος (μόλις 5 χλστ. πάνω από εκείνη των SH125/150). Με ύψος 1.70, χρειαζόμουν να μετακινηθώ ανεπαίσθητα προς τα μπροστά πάνω στη σέλα για να μπορώ να πατάω όλο το πέλμα του ενός ποδιού στο έδαφος. Το επίπεδο πάτωμα στην ποδιά του SH, με πλάτος 435 χλστ., διευκολύνει τη μεταφορά φορτίων (υπάρχει και πτυσσόμενο γαντζάκι στην ποδιά για τσάντες) αλλά και τον αναβάτη όταν ο τελευταίος ανεβαίνει και κατεβαίνει από τη σέλα.

Το νέο Honda SMART Key System επιτρέπει τη λειτουργία της ανάφλεξης και της απασφάλισης της σέλας όταν ο αναβάτης βρίσκεται σε απόσταση δύο μέτρων από το σκούτερ, ενώ διαθέτει και σύστημα για να εντοπίζετε το SH από πολύ μακριά (μερικές δεκάδες μέτρα).

Το SH διαθέτει και ένα ντουλαπάκι στο μπροστινό μέρος του, ντουλαπάκι που δεν κλειδώνει, ενώ είναι και πολύ μικρό, διαθέτοντας χώρο μόνο για κάποια ιδιαίτερα μικρή ηλεκτρονική συσκευή, για παράδειγμα το SMART key. Ιδανικό πάντως θα αποδειχθεί για τα ψιλά των διοδίων. Η στάση οδήγησης είναι κατάλληλη για οδηγούς διαφόρων σωματότυπων προσφέροντας ξεκούραστη, όρθια θέση για το σώμα.

Πέρα από το κοντέρ, τα όργανα διαθέτουν ενδείξεις για στάθμη βενζίνης και θερμοκρασίας, ρολόι, ολικό και δύο μερικούς χιλιομετρητές, δύο δείκτες κατανάλωσης καυσίμου (στιγμιαία και μέση) και τις απαραίτητες λυχνίες. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ