net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέες γραμμές και λεπτομέρειες στο μοντέλο του 2016, αναδεικνύουν τον premium και σπορ χαρακτήρα του SH 300.

Αισθητική-ποιότητα

Η Honda μιλάει για νέο στιλ που θέλει να εξυμνήσει τις αρετές “power & dignity” (δηλαδή “δύναμη & αξιοπρέπεια / σοβαρότητα”). Σοβαρό, αλλά όχι κραυγαλέο design, που είναι με την πρώτη κιόλας ματιά πολύ πιο σύγχρονο και όμορφο από εκείνο του απερχόμενου μοντέλου. Νέες γραμμές και λεπτομέρειες στο μοντέλο του 2016, αναδεικνύουν τον premium και σπορ χαρακτήρα του, κάνοντας το μάλιστα να χάνει την “μονοκόμματη” κοψιά του παρελθόντος, για χάρη μιας σαφώς πιο κομψής εμφάνισης. Παρόλα αυτά παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο σαν SH, σε πιο μοντέρνα όμως εκδοχή.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, με άμεμπτη συναρμογή πλαστικών και μεταλλικών μερών, κορυφαίο φινίρισμα, δίχως τζόγους πουθενά, δίχως τριξίματα, δίχως τίποτα να δείχνει παράταιρο. Όμορφες οι νέες ζάντες που με την κλίση των μπράτσων τους δείχνουν λες και βρίσκονται εν κινήσει, ακόμα και όταν το scooter είναι σταματημένο. Ελαφρώς διαφορετικό είναι και το φωτιστικό σώμα μπροστά, ενώ νέο είναι το πίσω. Σημειώστε πως όπως και το PCX150i, πλέον και το SH 300i διαθέτει Full LED φώτα. FULL LED! Στο συγκεκριμένο τομέα και στην κατηγορία των scooter η Honda ηγείται των πάντων. Μάλιστα τα LED φώτα σε σχήμα ματιών, που αγκαλιάζουν τα φλας και βρίσκονται κάτω από τον προβολέα δίνουν ρέστα στην εμφάνιση του νέου SH! Όμορφες και ξεχωριστές οι χρωμιομένες επιφάνειες στα πλαινά καπάκια, στα ανάγλυφα logo με το όνομα του scooter αλλά και στη μάσκα.

Άλλος αέρας και στα όργανα που δείχνουν λες και προέρχονται από πολυτελές αυτοκίνητο. Και φυσικά όλοι θα εντυπωσιαστούν από την απουσία τρύπας για το κλειδί. Αντί αυτού, το SH διαθέτει έναν όμορφο διακόπτη για το SMART key, ενώ στη θέση “κλειστό” έχει το γνωστό σχήμα που έχουν οι κεντρικοί διακόπτες των... ηλεκτρονικών υπολογιστών (κύκλος με μια γραμμή)! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ