net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πρώτο των πρώτων! Sym Symphony 125 S, σταθερή αξία.

SYM Symphony 125 S

θέση με 614 ταξινομήσεις 

Τιμή: 1.795 ευρώ

Συμφωνία όνομα και πράγμα, αφού το ομώνυμο best seller της SYM καταφέρνει τον ιδανικό συγκερασμό μεταξύ ικανοποιητικού εξοπλισμού, προσιτής τιμής, ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, χώρων, ευελιξίας και οικονομικής λειτουργίας.

Ο αερόψυκτος κινητήρας του παρέχει ακριβώς εκείνα τα ποσά ισχύος που χρειάζονται για απροβλημάτιστη μετακίνηση στην πόλη και σε περιαστικές διαδρομές, ενώ οι μεγάλης διαμέτρου 16άρηδες τροχοί , οι σφιχτές αλλά όχι ενοχλητικές στην απόσβεση των ανωμαλιών αναρτήσεις και το στιβαρό πλαίσιο, εξασφαλίζουν άρτια οδική συμπεριφορά.

To Symphony 125 S θα ελιχθεί με ιδιαίτερη ευκολία στην πόλη, ενώ τα φρένα του, αποτελούμενα από δισκόφρενα μπροστά και πίσω, θα το σταματήσουν εγκαίρως παρέχοντας ικανοποιητική πληροφόρηση στον αναβάτη. Η σχεδίαση του Symphony 125 S ακολουθεί τα συνήθη μονοπάτια των scooter της χρηστικής κατηγορίας , χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται σε καμία περίπτωση αδιάφορη, όντας ένας ήπιος συνδυασμός κλασσικών και μοντέρνων στοιχείων.

 Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, σε συνδυασμό με το ίσιο «πάτωμα» και την όμορφη σχάρα που ανήκει στη λίστα του βασικού εξοπλισμού, επιτρέπουν άνετη μεταφορά μικροπραγμάτων και φορτίου, εξυπηρετώντας τον αναβάτη στην καθημερινότητα του.

Τεχνικά xαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ, 2β
Κυβισμός (κ.εκ.): 125
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 10,5/8.500
Ροπή: (kgm/σ.α.λ.): 0,9/7.000
Βάρος (κιλά, πλήρες): 106
Ύψος σέλας (χλστ.): ΔΑ

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ