Τιμητική διάκριση Supplier Quality Excellence Award για την Hangzhou Haijiu – Skyrich Power Co.

Τιμητική διάκριση των μπαταριών Haijiu και Skyrich

Η ΚΤΜ αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις μπαταρίες Haijiu και Skyrich τις οποίες η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. εισάγει και διανείμει κατά αποκλειστικότητα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Το Group KTM – Husqvarna, απένειμε πρόσφατα την τιμητική διάκριση Supplier Quality Excellence Award για το έτος 2016, στην εταιρεία  Hangzhou Haijiu – Skyrich Power Co, της οποίας τις, μπαταρίες Haijiu και Skyrich, εισάγει και διανείμει αποκλειστικά με μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας η εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε. Οι μπαταρίες Haijiu και Skyrich είναι επιλογή (OEM) για το Αυστριακό group που συνεργάζεται στενά στον τομέα έρευνας με το κινεζικό εργοστάσιο.

Η απονομή του τίτλου για το 2016 έγινε από τον κ. Ηelmut Zauchner, Αντιπρόεδρο, υπεύθυνο Διαχείρισης Ποιότητας των μοτοσυκλετών KTM και Husqvarna για την Απόδοση και Αξιοπιστία των μπαταριών Haijiu και Skyrich, που καιρό τώρα είναι επιλογή πρώτης τοποθέτησης για το Group KTM. Όλοι εσείς που έχετε γνωρίσει τις μπαταρίες Haijiu και Skyrich μέσα από την πώληση, τοποθέτηση ή συντήρηση τους, μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά για την επιλογή σας.