Μένει να αποδείξει στην ιατρική ομάδα ότι μπορεί να αγωνιστεί.

Θα αγωνιστεί ο Miller στο Phillip Island;

Ο Jack Miller είναι αισιόδοξος ότι η ιατρική ομάδα των MotoGP θα τον κρίνει ικανό να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στον αγώνα της Αυστραλίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Αυστραλός υπέστη κάταγμα στο πόδι κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα trial, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η βλάβη και έχασε τον προηγούμενο αγώνα στο Motegi, αφού βρισκόταν σε φάση ανάρρωσης. Πλέον αισθάνεται δυνατός και μένει να αποδείξει στην ιατρική ομάδα ότι είναι ικανός να αγωνιστεί. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Συναντήθηκα με τον γιατρό την προηγούμενη μέρα, με είδε να περπατώ και μου είπε ότι, λογικά, θα μπορέσω να αγωνιστώ. Φυσικά, απομένει ακόμα να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά η μισή δουλειά έχει ήδη γίνει. Έχω ξεκινήσει την αποκατάσταση και προσπαθώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ κάνω ποδήλατο για να επανέλθει η κίνηση και η δύναμη που χρειάζεται για να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα των MotoGP. Ήταν άσχημο που έχασα τον προηγούμενο αγώνα, αλλά το καλό είναι ότι τρεις μέρες πριν τον αγώνα ήμουν πάνω στο προπονητήριο και έκανα 230 χιλιόμετρα ποδήλατο. Το δύσκολο είναι να επανέλθει η ευκαμψία του σώματος και η αντοχή για έναν μεγάλο αγώνα με πολλούς γύρους, σαν αυτόν του Phillip Island. Πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει και θα μπορέσω να αγωνιστώ.»