Μια τσέπη και δυο θήκες εγγράφων στο εσωτερικό.

Πολύ πρακτική η ευρύχωρη cargo τσέπη.

Υπάρχουν δυο εξωτερικές τσέπες με ικανοποιητικό βάθος.

Τα αναδιπλούμενα ανακλαστικά φλαπς στα μανίκια.

Αποτελεσματικότητα – Αδιαβροχοποίηση

Από ένα καλοκαιρινό μπουφάν μοτοσυκλέτας θέλεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ροή αέρα και το συγκεκριμένο jacket τα καταφέρνει περίφημα. Τα διάτρητα τμήματα στο εμπρός μέρος καλύπτουν όλη σχεδόν την επιφάνεια, οπότε δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Η πολύ καλή εικόνα συνεχίζεται και στα μανίκια και μάλιστα αποτελούν το σημείο που αισθάνεσαι τον περισσότερο αέρα να εισέρχεται στο μπουφάν. Η πλάτη φαινομενικά καλύπτεται από διάτρητο ύφασμα στα 2/3 του μήκους της, αλλά τα φαινόμενα απατούν, καθώς μόλις ανοίξεις την cargo τσέπη ανακαλύπτεις ότι είναι και το εσωτερικό της διάτρητο, οπότε μπορείς να την αφήνεις ανοικτή για μεγίστη ροή αέρα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, σε συνδυασμό με το μικρό βάρος και την άνετη εφαρμογή, είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καλοκαιρινό jacket, ενώ το ανοιχτό χρώμα που είχαμε στη διάθεσή μας συμβάλει ακόμα περισσότερο στην αντιμετώπιση της ζέστης. Το Network 2G δεν συνοδεύεται από κάποια αδιάβροχη και αντιανεμική επένδυση, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς μπορείς να αποθηκεύσεις το αδιάβροχό σου στην ευρύχωρη cargo τσέπη και έτσι να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.


Προστασία

Το Network 2G διαθέτει αφαιρούμενα προστατευτικά level 1 στους αγκώνες και τους ώμους. Είναι ιδιαίτερα λεπτά και εύκαμπτα οπότε “κρύβονται” πολύ όμορφα συμβάλλοντας στην casual εμφάνιση και δεν εμποδίζουν τις κινήσεις είτε το φοράς πάνω στη μηχανή, είτε σε κάποια βραδινή έξοδο. Δεν είναι εφοδιασμένο με προστατευτικό πλάτης και πιστεύουμε ότι η Tucano Urbano πήρε αυτή την απόφαση για να μη χαλάσει το look του μπουφάν και για να μη γίνει πιο άκαμπτο. Πάντως υπάρχει θήκη για τέτοιο προστατευτικό και όποιος θέλει μπορεί να το τοποθετήσει έξτρα.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που πρώτη φορά συναντάμε σε μοτοσυκλετιστικό μπουφάν είναι τα αναδιπλούμενα ανακλαστικά φλαπς στα μανίκια. Βρίσκονται κρυμμένα στο εσωτερικό του καρπού και όταν τα ξεδιπλώσεις εμφανίζεται μια φαρδιά ανακλαστική λωρίδα σε εκείνο το σημείο που σε κάνει πιο ορατό κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Επίσης ανακλαστικό είναι και το ανάγλυφο λογότυπο ψηλά στο πίσω μέρος.

 

Η άποψή μας

Το Network 2G είναι ένα πολύ ποιοτικό και αποτελεσματικό καλοκαιρινό μπουφάν με πολλές καινοτόμες και πρακτικές λύσεις όπως η σύνδεση με παντελόνι και τα αναδιπλούμενα ανακλαστικά φλαπς. Θα δώσει ένα ξεχωριστό στιλ στις μετακινήσεις σου και μπορεί να φορεθεί ακόμα σαν κανονικό μπουφάν χωρίς να γίνεται αντιληπτό ή να σε περιορίζει.

 


Θα τo βρείτε διαθέσιμo στο κατάστημα Μπαξεβάνης
Καλλιρρόης 12, Νέος Κόσμος
ΤΗΛ.  210-9237000
www.baxevanismoto.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ AE
ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 12, 11743, Ν.ΚΟΣΜΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα