Το αφαιρούμενο, αντιανεμικό κολάρο ανεβαίνει αρκετά ψηλά και προστατεύει αποτελεσματικά τον λαιμό.

Στην πλάτη υπάρχει προστατευτικό και φερμουάρ εξαερισμού.

Η πρακτική εξωτερική τσέπη στο στήθος περιβάλλεται από ανακλαστικό υλικό.

Θερμομόνωση- αδιαβροχοποίηση

Στο εσωτερικό υπάρχει αφαιρούμενη θερμική επένδυση, η οποία κρατά ζεστό το σώμα του αναβάτη όταν οι θερμοκρασίες πέσουν. Οι μετρήσεις μας έδειξαν ότι για να πέσει η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κατά 10 βαθμούς, χωρίς τη θερμότητα από το σώμα του αναβάτη, χρειάστηκαν σχεδόν 5 λεπτά, ενώ σε 11,5 λεπτά έπεσε κατά 20 βαθμούς. Νούμερα απολύτως φυσιολογικά για χειμερινό μπουφάν. Το Holsted διαθέτει οπή εξαερισμού στην πλάτη, αλλά όχι στο στήθος, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ζεστάνει για τα καλά ο καιρός. Πολύ πρωτότυπο και χρήσιμο αποδείχτηκε το αφαιρούμενο, αντιανεμικό κολάρο που κλείνει με velcro και καταργεί την ανάγκη για μπαλακλάβα ή άλλο θερμαντικό λαιμού.
Το Holsted διαθέτει την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης XPR-Tex η οποία είναι ενσωματωμένη στο εξωτερικό υλικό με μια διαδικασία που η Dane ονομάζει Direct Laminate. Έτσι καταργείται η ανάγκη για αποσπώμενη εσωτερική αδιάβροχη επένδυση. Η συγκεκριμένη μεμβράνη απωθεί το νερό και ταυτόχρονα βοηθάει στο να διατηρείται η θερμότητα στο εσωτερικό. Στις μετρήσεις που πραγματοποιήσαμε χρειάστηκαν 18 λεπτά συνεχούς επαφής με το νερό προκειμένου αυτό να εισχωρήσει στο εσωτερικό και η ποσότητα που πέρασε ήταν πολύ μικρή. Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το αδιάβροχο υλικό στο εσωτερικό των μανικιών. Η Dane ονομάζει αυτή την τεχνολογία Storm-Cuff και δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει, αν φοράτε κοντό γάντι ή όταν το γάντι μουσκέψει από τη βροχή.

Η άποψή μας
Το Holsted είναι ένα premium jacket μοτοσυκλέτας κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας υλικά το οποίο ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το αφαιρούμενο αντιανεμικό κολάρο και το σύστημα Storm-Cuff. Τα 489 ευρώ που κοστίζει δεν είναι αμελητέο ποσό, αλλά ο αναβάτης που θα το επιλέξει, θα αποκτήσει ένα κορυφαίας ποιότητας μπουφάν που θα κάνει πολλούς χειμώνες να περάσουν εύκολα.


Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα Moto Market
www.motomarket-shop.gr
τηλ.: 210- 9222349 (Aθήνα)
τηλ.: 2310-946800 (Θεσσαλονίκη)

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ