Στις εξωτερικές τσέπες, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, καθώς και σε όλο το μήκος των μανικιών υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες.

Η τεχνολογία Storm-Cuff δημιουργεί μια αδιάβροχη μόνωση μεταξύ γαντιού και μανικιού.

Θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερες εξωτερικές τσέπες.

Test jacket: Dane Holsted

Η Dane κατασκευάζει high end εξοπλισμό αναβάτη για τουριστική και adventure χρήση χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής τεχνολογίας και τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Τιμή: 489 ευρώ

Το Holsted δεν αποτελεί εξαίρεση και απευθύνονται σε όσους αναζητούν υψηλή αποτελεσματικότητα απέναντι στα στοιχεία της φύσης, άνεση και απαράμιλλη ποιότητα.

Ποιότητα – Ανεση – Πρακτικότητα

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής γίνεται άμεσα αντιληπτή, αφού οι ραφές είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και η συναρμογή και το φινίρισμα των επιμέρους εξαρτημάτων, όπως κουμπιά, φερμουάρ, ιμάντες και πλαστικά εξαρτήματα, είναι πολύ καλό. Το Holsted είναι ένα μπουφάν ¾ με εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από πολυαμίδιο, ένα υλικό γνωστό για την υψηλή αντοχή και την ανθεκτικότητά του. Η καλή αρχική εντύπωση συνεχίστηκε και μόλις το φορέσαμε καθώς εφαρμόζει εξαιρετικά στο σώμα, δίνει ωραία αίσθηση και είναι άνετο συνολικά. Προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο, διαθέτει ελαστικό κορδόνι στο κάτω μέρος, ιμάντες ρύθμισης στη μέση και κουμπιά σε δυο σημεία πάνω στα μανίκια που ρυθμίζονται σε 3 θέσεις. Χώρος για τα απαραίτητα αντικείμενα υπάρχει στις 5 συνολικά εξωτερικές τσέπες, οι οποίες όμως θα θέλαμε να προσφέρουν περισσότερο χώρο, καθώς είναι μικρές. Τα πράγματα στο εσωτερικό βελτιώνονται, αφού οι δύο τσέπες που υπάρχουν εκεί είναι αρκετά ευρύχωρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την τσέπη που υπάρχει στην εσωτερική επένδυση. Πρόκειται για μια στιβαρή κατασκευή και αυτό φαίνεται και στο βάρος του καθώς ζυγίζει 2 κιλά.

Προστασία

Η Dane έχει εξοπλίσει το συγκεκριμένο μπουφάν με πιστοποιημένα προστατευτικά της Γερμανικής SAS-TEC και τα συναντάμε όχι μόνο σε ώμους και αγκώνες, αλλά και στην πλάτη. Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά σκληρά, δεν εμποδίζουν τις κινήσεις, ούτε επηρεάζουν την άνεση, ενώ εφαρμόζουν απόλυτα στα σημεία που καλούνται να προστατεύσουν. Στις εξωτερικές τσέπες, τους ώμους, το στήθος, την πλάτη, καθώς και σε όλο το μήκος των μανικιών υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες που αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας του αναβάτη κάνοντάς τον πιο ορατό τη νύχτα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ