Test Bering Vasko: Δερμάτινα κι ελαφριά γάντια

Αν αναζητάς ένα επώνυμο δερμάτινο γάντι με προσιτή τιμή, ελαφρύ και άνετο για χρήση μέσα στην πόλη που να μην κάνει εκπτώσεις στον τομέα της ασφάλειας, τότε το Bering Vasko πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών σου.

Δοκιμάζουμε τα δερμάτινα γάντια Bering Vasko

Από το 1991, η γαλλική εταιρεία Bering ειδικεύεται στην κατασκευή προστατευτικού εξοπλισμού για μοτοσικλετιστές, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει τη φήμη ότι τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα, την άνεση και το ξεχωριστό τους στιλ. Πλέον, μετά από αρκετά προϊόντα της Bering που έχουν περάσει από τα χέρια μας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο εξοπλισμός της χαρακτηρίζεται για την ποιότητα κατασκευής, την όμορφη εμφάνιση και την τιμή τους που βρίσκεται σε λογικά πλαίσια. Η μεγάλη γκάμα της Bering στην ένδυση ανανεώνεται συχνά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα γάντια Bering Vasko, τα οποία και παραλάβαμε από το κατάστημα Spiliotis.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ελαφρύ και άνετο στο χέρι

Τα Bering Vasko είναι δερμάτινα γάντια με κοντή και λεπτή σχεδίαση, ενώ θα τα χαρακτηρίζαμε ιδανικά για τους ανοιξιάτικους - φθινοπωρινούς μήνες. Το υλικό κατασκευής τους είναι από δέρμα κατσίκας, καθώς υπάρχουν αρκετά “επίμαχα” μέρη από lycra και neoprene, που σκοπό έχουν τη μεγαλύτερη ευελιξία και συνεπώς την άνεση. Στο Vasko, το δέρμα καλύπτει όχι μόνο την εξωτερική επιφάνεια, αλλά και όλη την περιοχή της παλάμης αφήνοντας μία ωραία αίσθηση στο χέρι, έχοντας μάλιστα και σωστή εφαρμογή. Παρόλο που η επένδυσή του είναι αρκετά λεπτή συνεισφέροντας στο χαμηλό τους βάρος, θα προτιμούσαμε το εξωτερικό να είναι διάτρητο ώστε να μπορεί να φορεθεί πιο άνετα ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Sensor System με πολύ καλή απόκριση στις οθόνες αφής

Πάντως στα σημεία ανάμεσα από τα δάκτυλα, το ύφασμα από lycra προσφέρει έναν επαρκή αερισμό, ενώ παράλληλα δεν περιορίζει την κίνηση των δακτύλων χάρη στην ελαστικότητά του. Κάπου εδώ, να αναφέρουμε πως βρήκαμε αρκετά όμορφη την κόκκινη λεπτομέρεια ανάμεσα στα δάκτυλα του δείκτη και του μεσαίου, προσθέτοντας ένα συν στη συνολική εμφάνιση του Bering Vasko. Επιπλέον, οι ραφές σε όλη την επιφάνεια του γαντιού είναι αρκετά προσεγμένες, ενώ στην περιοχή του καρπού συναντάμε μία ελαστική σούρα, αλλά και κλείσιμο από velcro για να “ασφαλίζουν” στη θέση τους. Σημαντικό και μη αμελητέο, αποτελεί το Sensor System στα δάκτυλα του δείκτη που σου επιτρέπει να χειριστείς τις οθόνες αφής, έχοντας πολύ καλή απόκριση.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα