Η TVS Zeppelin, που συνδέεται με την κατοχύρωση του ονόματος Ronin.

TVS: Κατοχύρωσε το όνομα «Ronin»

Η ινδική εταιρεία ετοιμάζει μια νέα μοτοσυκλέτα, κατά τα φαινόμενα, αφού κατοχύρωσε ένα νέο όνομα. Δείτε περισσότερα…

Η TVS είναι μία από τις σημαντικότερες μάρκες μοτοσυκλετών της Ινδίας, αλλά και συνεργάτης της BMW που κατασκευάζει την σειρά μοτοσυκλετών G310. Τώρα, η εταιρεία κατοχυρώνει ένα ακόμα νέο όνομα για μια μοτοσυκλέτα, για την οποία δεν διασαφηνίζονται πολλά: Πιο συγκεκριμένα, το όνομα «Ronin».
 
Τα σενάρια για την μοτοσυκλέτα με την ονομασία αυτή, είναι προς το παρόν δύο. Το ένα, είναι ότι η TVS θα παρουσιάσει σε έκδοση παραγωγής, την Zeppelin που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2018. Τότε, η Zeppelin εμφανίστηκε ως υβριδική μοτοσυκλέτα, που έπαιρνε ισχύ από έναν κινητήρα 220 κ.εκ. σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 1.200 Watt. Η Zeppelin –όπως βλέπετε και στην εικόνα- έχει μια cruiser μορφή και ταιριάζει γάντι με τις ρετρό τάσεις της εποχής.
 
Το άλλο ενδεχόμενο, είναι ότι το όνομα Ronin θα στολίσει ένα νέο σπορ μοντέλο της TVS, μια ντυμένη με φαίρινγκ εκδοχή του G310. Αυτό το σενάριο ωστόσο μάλλον… ξεθωριάζει σταδιακά, αφού «όλο μέλι και τηγανίτα τίποτα» για το συγκεκριμένο μοντέλο, που μόνο σε επίπεδο φημών απασχολεί την επικαιρότητα επί 4 χρόνια. Προς το παρόν περιμένουμε περισσότερα.