Τώρα το Suzuki V-Strom 250 σε νέα μειωμένη τιμή.

Suzuki V-Strom 250: Σε μειωμένη τιμή

Απόκτησε τώρα το Suzuki V-Strom 250 και επωφελήσου από την χαμηλότερη τιμή του αλλά και από ευνοϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε καινούργια μοτοσυκλέτα λιγο πριν φύγετε για τις διακοπές σας, η Suzuki είναι εδώ και παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια προσφορά για την Suzuki V-Strom 250.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε την μοτοσυκλέτα με τιμή χαμηλότερη κατά 400 ευρώ, στην τιμή των 4.995 ευρώ (από 5.395 ευρώ). Παράλληλα, μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Suzuki Credit που προσφέρει η εταιρεία, η αποπληρωμή της Suzuki V-Strom σας μπορεί να γίνει σε μηνιαίες δόσεις, από 84 ευρώ.

Δείτε τι λέει και η ίδια η Suzuki στο δελτίο τύπου της:

«Join the family!
Απόκτησε σήμερα την V-Strom 250 με όφελος 400 ευρώ και γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας V-Strom!
Έλα, κάνε ένα test ride και ανακάλυψε τη νέα σου μοτοσικλέτα που θα σε συντροφεύσει τόσο στις καθημερινές σου μετακινήσεις όσο και στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου!
Μη χάνεις χρόνο, απευθύνσου σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας πανελλαδικά, ανακάλυψε τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω των προγραμμάτων της Suzuki Credit και απόκτησε σήμερα κιόλας την δική σου V-Strom 250 με 84 ευρώ/μήνα!
Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται με τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Η μηνιαία δόση των 84 ευρώ έχει υπολογιστεί για ενδεικτική αξία οχήματος 4.995 ευρώ, με προκαταβολή 20%, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, διάρκεια 60 μήνες, συμπεριλαμβανομένης προστασίας δανείου.»