H επετειακή έκδοση της Suzuki GSX-R1000

Suzuki GSX-R1000: Από του χρόνου μόνο για πίστα

«Κύκνειο άσμα» για ένα από τα σημαντικότερα sportbikes της ιστορίας: Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από του χρόνου το Gixxer θα πωλείται αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Το 2017, το Suzuki GSX-R 1000 έμπαινε στην L7 γενιά του, με ριζική ανανέωση και κοιτώντας ξανά τις εποχές της δόξας του. Όμως οι εξελίξεις στην βιομηχανία, αλλά και η εισαγωγή των προδιαγραφών Euro 5, ανάγκασαν πολλές εταιρείες να σκεφτούν ξανά τις κινήσεις τους. Πριν από λίγο, πληροφορηθήκαμε ότι το Suzuki GSX-R ετοιμάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή από του χρόνου.
 
Πιο συγκεκριμένα, από το 2021 το GSX-R 1000 θα είναι διαθέσιμο χωρίς έγκριση Euro 5, άρα αυτομάτως και αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Αυτό σημαίνει ότι η επετειακή έκδοση που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό αποτελεί και την τελευταία ενσάρκωση του Suzuki GSX-R 1000 ως μοντέλο ευρείας κυκλοφορίας, για την αγορά μας.
 
Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αν και η πληροφορία μας ήρθε απευθείας από την «πηγή», αναμένεται και η τελεσίδικη επιβεβαίωση της. Σίγουρα με αυτές τις εξελίξεις, η τελευταία και επετειακή έκδοση της GSX-R αποκτά επιπρόσθετη αξία, βαμμένη και στα χρώματα της πρωταθλήτριας GSX- RR! Κυρίες και κύριοι, προλάβετε…