Super ενισχυμένη αλυσίδα κίνησης μοτοσυκλέτας JT Chain Z3 X-Ring

Super ενισχυμένη αλυσίδα κίνησης μοτοσυκλέτας JT Chain Z3 X-Ring

Χάρη στην τεχνολογία αιχμής των πρώτων υλών και της παραγωγικής της διαδικασίας, η super ενισχυμένη X-RING αλυσίδα κίνησης Z3 της JT, για Street και Dual Purpose μοτοσυκλέτες, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Ανεπτυγμένη μέσα από τους αγώνες, η Z3 προσφέρει αποδεδειγμένα τέλεια αποτελέσματα, συνδυάζοντας ιδανικά το ελάχιστο ωφέλιμο βάρος και την μέγιστη δύναμη, καθιστώντας της συγκεκριμένη αλυσίδα ευθέως ανταγωνιστική με όλους τους τύπους ενισχυμένων X-RING αλυσίδων μοτοσυκλέτας της παγκόσμιας αγοράς. 
Οι X-RING αλυσίδες κίνησης είναι πιο αποτελεσματικές από τις αλυσίδες O-RING, αφού παρέχουν λιγότερη αντίσταση και σε συνδυασμό με την καλύτερη λίπανση λόγω του σχήματος των δακτυλίων X-RING, δίνουν στην αλυσίδα περισσότερα χιλιόμετρα χρήσης, άρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Η super ενισχυμένη X-RING αλυσίδα κίνησης Z3 της JT, είναι διαθέσιμη σε 520-525-530 βήμα και σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς: Χρυσό εξωτερικό πλακάκι – ασημί εσωτερικό, Nickel εξωτερικό πλακάκι – Nickel εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BIKE ALERT HELLAS Α.Ε
Βεΐκου 23-25, 11742, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα