Το Super Soco TC Max είναι υποψήφιο για Best ηλεκτρικό 2021.

Super Soco TC Mac: Υποψήφιο για Best Ηλεκτρικό 2021

Με τον ισχυρότερο κινητήρα της μάρκας και τελική ταχύτητα που πλησιάζει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, το TC Max είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που φτιάχτηκε για να κινείται μέσα και έξω από την πόλη. Μπορεί να αναδειχθεί στο Best ηλεκτρικό 2021;

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες γίνονται ολοένα και καλύτερες, σπάζοντας την προκατάληψη ότι αποτελούν οχήματα μόνο για χρήση στην πόλη. Η Super Soco το κάνει αυτό με το TC Max, την πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα της γκάμας της.
 
Το στυλ της TC Max συνδυάζει στοιχεία από τις ρετρό μοτοσυκλέτες, όπως ο κυκλικός εμπρός προβολέας, το σχήμα της σέλας και του «ρεζερβουάρ» και οι κυκλικοί καθρέπτες, φέρνοντας φυσικά και την σχεδιαστική γλώσσα του παρόντος στο προσκήνιο με πολλαπλά μοντέρνα στοιχεία. 

Ο ηλεκτροκινητήρας της TC Max αποδίδει 5,1 kW ή 6,9 ίππους, μια ισχύ αρκετή ώστε να ωθήσει το μοντέλο στην τελική ταχύτητα των 95 χιλιομέτρων την ώρα, καθιστώντας το έτσι ικανό να διανύσει αποστάσεις μέσα και έξω από την πόλη. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος κεντρικά, για καλύτερη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σε όλες τις συνθήκες και βέλτιστη κατανομή βάρους. Η υψηλή ροπή των 18,3 kgm σημαίνει ότι οι επιταχύνσεις είναι αστραπιαίες και η οδήγηση εύκολη, σε όλες τις συνθήκες.
   
Η αφαιρούμενη μπαταρία του TC Max έχει χωρητικότητα 45Ah και προσφέρει στο μοντέλο αυτονομία μέχρι και 110 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση της διαρκεί από 5 ώρες (με ταχυφορτιστή) έως 8 ώρες, με απλή φόρτιση. Το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας, φροντίζει για την διατήρηση της μέγιστης διάρκειας ζωής και της καλύτερης κατάστασης της.
 
Ο φωτισμός του μοντέλου είναι εξολοκλήρου LED, ενώ σε επίπεδο τεχνολογίας, το TC Max φέρει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη.
 
Το μοντέλο είναι διαθέσιμο στην αρχική τιμή των 4.990 ευρώ, ενώ σε συνδυασμό της επιδότησης αγοράς ηλεκτροκίνητου δικύκλου και του οφέλους απόσυρσης, η τιμή μειώνεται στα 3.790 ευρώ.