Spy pics: Νάτο το μεγάλο BMW Cruiser!

H μοτοσυκλέτα με τον Boxer των 1.800 κ.εκ. που περιμένουμε όλοι, μάλλον είναι έτοιμη και δοκιμάζεται στο δρόμο! Δείτε περισσότερα…

Πριν λιγο καιρό, το ενδιαφέρον της παγκόσμιας επικαιρότητας τράβηξε ο νέος, επίσημος BMW Boxer των 1.800 κ.εκ., που χρησιμοποιήθηκε σε Custom μοτοσυκλέτα ως πλατφόρμα «δοκιμής». Η BMW δεν έκρυψε στιγμή ότι ο νέος κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί σε νέα μοτοσυκλέτα και, φαίνεται ότι πλέον ξέρουμε και πως!

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι του περιοδικού Motorrad, εξασφάλισαν μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που φέρνει τρομακτικά σε… Harley, χωρίς να είναι! Με μια προσεκτική ματιά, διακρίνεται αμέσως ο θηριώδης κινητήρας των 1.800 κ.εκ. με τα ιδιαίτερα καπάκια κεφαλών του.

Πρόκειται καθαρά για μια αμερικανικής σχολής τουριστική-cruiser: Προσέξτε για παράδειγμα, τις δύο εξατμίσεις τοποθετημένες κάτω από τις πλαϊνές βαλίτσες, το πίσω φτερό, το ρεζερβουάρ, την θηριώδη εμπρός μάσκα με τα όργανα-ρολόγια… σαν να βλέπουμε την Street Glide! Δεν είναι αυτή, όμως…

Με βάση τα όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, το μοντέλο θα έχει έναν κυβισμό στα 1.800 κ.εκ. ή κάπου εκεί, άρα μιλάμε και για έναν κινητήρα με έμφαση στην ροπή και στην αίσθηση λειτουργίας. Σκεφτείτε ένα γερμανικό, μεγάλο και πολυτελές cruiser, να «αλωνίζει» στην εθνική, παράγοντας τον χαρακτηριστικό βαθύ boxer ήχο που όλοι αγαπάμε.

Προς το παρόν, περιμένουμε (πολλά) περισσότερα, καθώς… ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όπως και μια spy pic δεν φέρνει την μοτοσυκλέτα. Εμείς θεωρούμε αρκετά πιθανή, πλέον, την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου στην EICMA (το αργότερο), από την Βαυαρική εταιρεία.