Sinnis Terrain 380

Την πρώτη της μοτοσυκλέτα “μεγάλου” κυβισμού θα παρουσιάσει η Sinnis το φθινόπωρο και μάλιστα θα μπει στα χωράφια των adventure.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τη Sinnis, η οποία μέχρι τώρα είχε στη γκάμα της μικρού κυβισμού, “παιχνιδιάρικα” μοντέλα για αρχάριους κυρίως αναβάτες. Το best seller της όμως τα τελευταία χρόνια είναι το Terrain 125, μια adventure μοτοσυκλέτα που προτίμησαν αρκετοί λάτρεις του χώματος. Θέλοντας λοιπόν να κρατήσει το κοινό της και να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη εναλλακτική με περισσότερα κυβικά, ετοιμάζει το Terrain 380 ή Τ380.

Ο κινητήρας των 378 κυβικών είναι εν σειρά δικύλινδρος, υδρόψυκτος και αποδίδει 37 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 3,56 kgm ροπής στις 6.500 σ.α.λ, ενώ σύμφωνα με τη Sinnis, η μοτοσυκλέτα μπορεί να διανύσει 480 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα στο ρεζερβουάρ των 18 λίτρων. Το πλαίσιό του είναι ένα ατσάλινο χωροδικτύωμα και στον τομέα των φρένων έχουμε 2 δίσκους μαργαρίτα εμπρός με διπίστονες δαγκάνες και ένα δίσκο ίδιας σχεδίασης πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα. Οι αλουμινένιου τροχοί των 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα φορούν ελαστικά μεικτής χρήσης.

Επίσης, το Τ380 θα έχει και πλούσιο εξοπλισμό αφού θα διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη, LED φώτα, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, ενώ προαιρετικά θα μπορεί να εφοδιαστεί με βαλίτσες συνολικής χωρητικότητας 105 λίτρων. Η Toro, η οποία κατασκευάζει το σύστημα εξάτμισης, θα διαθέτει αργότερα και ένα πιο υψηλής απόδοσης πακέτο.

Η τιμή του στην Αγγλία θα είναι 4.900 ευρώ, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσω του site της εταιρείας sinnismotorcycles.com.