Τι θα κάνει ο Marc Marquez το 2021;

Σενάρια τρόμου για Marquez: Χάνει και το 2021;

Ασχημα είναι τα πράγματα για τον πολυπρωταθλητή Marc Marquez, όπως ισχυρίζονται πηγές του εξωτερικού. Κινδυνεύει να χάσει αγώνες ακόμη και την επόμενη χρονιά; Δείτε περισσότερα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανάρρωση του Marc Marquez από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2020. Με κάταγμα στο βραχιόνιο οστό και την ανάγκη να γίνουν 2 χειρουργεία για την αποκατάσταση του, ο Marc Marquez έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τώρα, ενώ πριν λίγες ώρες επιβεβαίωσε επίσημα, ότι δεν θα αγωνιστεί καθόλου μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
Ωστόσο, κάποιες πηγές από την Ιταλία λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι επιβεβαιώνεται επίσημα. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ο Marc Marquez θα πρέπει να υποβληθεί και σε τρίτη χειρουργική επέμβαση, καθώς το κόκαλο του δεν αναρρώνει στον επιθυμητό βαθμό. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ίσως ο Marquez χρειαστεί οστική προσθήκη στο βραχιόνιο, προκειμένου να αποκαταστήσει την αντοχή του κοκάλου στα φυσιολογικά επίπεδα. Είναι μια πολύπλοκη εγχείρηση, που ίσως απαιτήσει επέμβαση και στα οστά της λεκάνης του Marc, από τα οποία θα αφαιρεθεί τμήμα και θα μεταμοσχευθεί στο βραχιόνιο…
 
Το τρομακτικό με αυτό το σενάριο είναι ότι ο Marquez μπορεί να χάσει μεγάλο μέρος ή και όλη την σεζόν του 2021, αφού ο χρόνος ανάρρωσης θα ανέλθει μέχρι και στους 6 μήνες. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ, ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την Honda ή τον ίδιο τον Marc, για αυτή την είδηση. Αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι, ίσως η Repsol Honda να αναγκαστεί να αναζητήσει αντικαταστάτη του «93», προκειμένου να πάρει μέρος με 2 αναβάτες στην διοργάνωση του 2021.
 
 Περιμένουμε περισσότερα.