SYM: Έρχεται νέο Wolf 350;

Teaser videos που δίνει η εταιρεία στην δημοσιότητα, μας προετοιμάζουν για ένα νέο Wolf 350 που θα έρθει τον Νοέμβρη. Είναι όμως όντως έτσι; Δείτε περισσότερα…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Ένα σύντομο video από την SYM έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ώρες, ξεκινώντας μια φημολογία σχετικά με το τι αφορά. Το μόλις 8 δευτερολέπτων βίντεο, μας δείχνει το εμπρός μέρος και το φωτιστικό σώμα ενός μοντέλου και αμέσως μετά, μας παραπέμπει στις… καλένδες αναφέροντας την ημερομηνία της 3ης Νοεμβρίου.
 
Τι λοιπόν ετοιμάζει η SYΜ; Είναι εύκολο κανείς να υποθέσει, από την μορφή του προβολέα και των φλας που φαίνονται στο βίντεο για λίγο, ότι μιλάμε για ένα νέο Wolf, την νεορετρό πρόταση της εταιρείας. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι αυτή είναι η ώρα της ανανέωσης του μοντέλου που μάλιστα θα λάβει μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα, στα 350 κυβικά.
 
Με αυτό τον τρόπο, το Wolf 350, όπως πιθανότατα θα λέγεται, θα μπορεί να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές των Euro 5, ενώ ίσως είναι και ελαφρώς ισχυρότερο λόγω κυβισμού. Δεν αποκλείεται μάλιστα, το μοντέλο να λάβει και μια εκτεταμένη σχεδιαστική ανανέωση μετά από τα αρκετά έτη που βρίσκεται στην αγορά. Μένει μόνο να περιμένουμε μέχρι την 3η Νοεμβρίου, όταν και θα γίνει η αποκάλυψη σύμφωνα με το βίντεο της SYM, μια ημερομηνία στην οποία θα δούμε και περισσότερα μοντέλα, κατά πάσα πιθανότητα.