SYM Balkan Ride Tour 2021: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

SYM Balkan Ride Tour 2021: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

3.000 χιλιόμετρα με TL508 και Maxsym 400! Το 6ο μεγάλο ταξίδι της Γκοργκόλης Α.Ε. στα Βαλκάνια με διέλευση από 6 χώρες, ανέδειξε την αξιοπιστία και την απόλαυση που μπορούν να προσφέρουν τα μοντέλα της Sym.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Μέχρι και το φορτηγό υποστήριξης έπαθε βλάβη, ενώ κανένα από τα  Maxsym δεν έκανε κιχ.  Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το  6ο SYM ROAD TRIP για το 2021, το οποίο περιελάμβανε πέρασμα από 6 χώρες με 24 MAXSYM, σε ένα ταξίδι  3.000 χιλιομέτρων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SYM για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σερβία και Ουγγαρία, διοργάνωσε το 6ο της SYM ROAD TRIP.

Με ονομασία «SYM 2021 – BALKAN RIDE TOUR» τα scooters της SYM ταξίδεψαν σε 6 χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου σε ένα 12ήμερο test event για τους αναβάτες αλλά και για τα 24 ολοκαίνουργια MAXSYM TL 508 και MAXSYM400 που αποτέλεσαν τα οχήματα δοκιμής για το ταξίδι.
 
Σταθμός αφετηρίας του Roadtrip αποτέλεσε η Θεσσαλονίκη όπου και μετέβησαν οι συνεργάτες της SYM από όλη την Ελλάδα, για να ξεκινήσουν το ταξίδι που θα κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της βαλκανικής χερσονήσου. Η πρώτη στάση του Roadtrip ήταν η Σόφια στη Βουλγαρία πριν αναχωρήσουν για τη Ρουμανία με στάσεις στο Βουκουρέστι και στη μεσαιωνική πόλη του  Μπρασόβ, όπου έγινε επίσκεψη στο θρυλικό πύργο του δράκουλα. Το ταξίδι στη Ρουμανία τελείωσε με μια στάση στην πόλη Αράντ πριν περάσουν τα σύνορα της Ουγγαρίας και καταλήξουν στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι της επιστροφής αποτέλεσε η Σερβία και το Βελιγράδι. Από τη Σερβία η ομάδα πραγματοποίησε το τελευταίο σκέλος της διαδρομής πριν την τελική επιστροφή στη Θεσσαλονίκη στις 3 Οκτωβρίου περνώντας από τα Σκόπια.  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του SYM BALKAN RIDE TOUR 2021, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip2021.sym.gr 



Μέχρι και το φορτηγό υποστήριξης έπαθε βλάβη, ενώ κανένα από τα  Maxsym δεν έκανε κιχ.
6 χώρες, 24 MAXSYM, 3.000 χιλιόμετρα, τέλος αίσιο! 
Εσείς θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο ταξίδι με το scooter σας; 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »