LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ήταν ανταγωνιστικός παντού

Rossi: «Ούτε μια μέρα πέρυσι δεν ήταν τόσο καλή»

Διαβάστηκε από 2.546 αναγνώστες (30/1/2018)

Θετικές οι εντυπώσεις του Valentino Rossi από την πρώτη ημέρα δοκιμών, με τον Ιταλό να δηλώνει ότι ούτε μια μέρα της προηγούμενης σεζόν δεν είχαν καταφέρει να αισθανθεί τόσο καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα.

mototriti Team

Την περασμένη χρονιά οι αναβάτες της Yamaha,  Vinales και Rossi, αντιμετώπισαν προβλήματα με το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, τη φθορά του πίσω ελαστικού και την απόδοση της M1 στο βρεγμένο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να επιλέξει να επιστρέψει στο πλαίσιο του 2016 για τη φετινή σεζόν. Και οι δυο αναβάτες έκαναν καλούς χρόνους την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Sepang με τον Rossi να αναφέρει ότι ήταν ανταγωνιστικός καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού: «Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα της περσινής χρονιάς που να ήταν τόσο καλή. Ήμουν πάντα ανταγωνιστικός και είμαι χαρούμενος γιατί τον Νοέμβριο κάνανε πολύ καλή δουλειά και ξεκαθαρίσαμε την μπερδεμένη κατάσταση της περασμένης χρονιάς. Το πλαίσιο που χρησιμοποιήσαμε είναι καινούργιο και πρόκειται για μια εξέλιξη εκείνου που είχαμε το 2016. Νοιώθω καλύτερα και η οδήγησή μου είναι πιο φυσιολογική. Νομίζω ότι τα πάω καλύτερα όταν πιέζω και έχω καλή ταχύτητα. Αισθάνομαι υπέροχα και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ ακόμα.»   

AUTOAGORA
AUTOAGORA