O Valentino Rossi δεν θα οδηγεί αυτή την μοτοσυκλέτα το 2021, σύμφωνα με πληροφορίες!

Rossi: «Τέλος» από την Yamaha, έρχεται ο Fabio!

Πληροφορία-φωτιά που αναμένει επιβεβαίωση: Ο Rossi σηκώνεται από την σέλα της εργοστασιακής Yamaha M1, αφήνοντας χώρο στον Fabio Quartararo! Δείτε περισσότερα…

Το αμερικανικό μέσο Motorsport, που ασχολείται με την ειδησεογραφία MotoGP και Formula 1 με ιδιαίτερη δυναμική, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του μια πληροφορία που καίει… πολύ: Ο Fabio Quartararo ανεβαίνει στην εργοστασιακή Yamaha το 2021, στην θέση του Valentino Rossi που φεύγει!

Οι πληροφορίες που έχει το Motorsport είναι φυσικά ανεπίσημες, αλλά σε αυτά το αμερικανικό μέσο έχει αποδείξει ότι ξέρει τι γράφει. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τις εμπλεκόμενες μεριές για την συμφωνία, η οποία ήρθε γρήγορα αφού τόσο η Ducati, όσο και η Suzuki, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 20χρονο Γάλλο! Φυσικά ρόλο στην απόφαση έφεραν και τα εξαιρετικά, για τα δεδομένα ενός Rookie, αποτελέσματα του Quartararo, με 6 Pole positions και 7 πλασαρίσματα στο βάθρο. 

Σχετικά με την επόμενη κίνηση του Valentino Rossi, δεν έχει δημοσιευθεί κάτι ακόμα. Περιμένουμε και επισήμως τις εξελίξεις.