Ο Valentino Rossi

Rossi: Οι μηχανικοί της Yamaha κάνουν ό,τι θέλουν!

Ξεσπαθώνει εναντίον των ανθρώπων της Yamaha ο Valentino Rossi, τονίζοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που η πλευρά της Ιαπωνίας δέχεται τις αναφορές των αγωνιζόμενων! Δείτε τι είπε…

Αν και η Yamaha τελείωσε την σεζόν του 2020 με τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο κατασκευαστή, στο MotoGP, η μη κατάκτηση οποιουδήποτε τίτλου  σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δεν λένε να υποχωρήσουν, άφησαν πικρή γεύση στους αναβάτες. Ο Valentino Rossi, ο οποίος δεν θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα από του χρόνου, βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει, σχολιάζοντας την στάση των μηχανικών της Ιαπωνίας αλλά και την συμβολή του στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας.
 
Ο Ιταλός θρύλος των αγώνων, επεσήμανε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ του εργοστασίου και των αγωνιζόμενων, λέγοντας τα εξής: «Νομίζω ότι οι Ιάπωνες μηχανικοί ακούν τι λένε οι αναβάτες, αλλά στο τέλος κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί. Έχουν ήδη αποφασίσει τι θα κάνουν».
 
Ερωτώμενος αν θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της M1 και το 2021, παρά το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή ομάδα, ο Rossi είπε: «Νομίζω ότι θα εμπλακώ, όπως και φέτος. Οπότε δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Θα πρέπει να καταλάβουμε αν φέτος είμαι τελικά εμπλεκόμενος ή όχι».