O Valentino Rossi

Rossi: Δήλωσε πότε θα σταματήσει τους αγώνες!

Το πώς και πότε θα σταματήσει τους αγώνες εξήγησε ο Valentino Rossi, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του για την αξιολόγηση της απόδοσης του. Τι θα κάνει ο Ιταλός; Δείτε εδώ…

Ο Valentino Rossi είναι μακράν ο αναβάτης με την μεγαλύτερη καριέρα στον χώρο του MotoGP, η οποία αγγίζει τα 25 χρόνια φέτος! Ο Rossi έχει ένα θεαματικό παλμαρέ επιτυχιών, ωστόσο η κάμψη της απόδοσης του τα τελευταία χρόνια και ο παράγοντας της ηλικίας κρατούν ζωντανή την συζήτηση περί απόσυρσης.
 
Αν και ο Rossi έχει διαψεύσει πολλάκις όσους θέλουν να τον δουν να αποσύρεται, αυτή την φορά ο Ιταλός κάνει μια πιο συγκεκριμένη δήλωση για τα σχέδια του. Μιλώντας σε συνέντευξη με τον Massimo Calandri του La Repubblica, ο Rossi είπε: «Έχω συμβόλαιο για το 2021, αλλά θα ήταν ωραίο να κάνω και ένα επόμενο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πηγαίνουν τα πράγματα φέτος. Αν διεκδικώ νίκες ή τουλάχιστον ένα βάθρο, αν τερματίζω στην πεντάδα, θα συνεχίσω. Αλλιώς όχι, δεν αξίζει να δουλεύεις τόσο σκληρά».
 
Μάλιστα, ο Rossi τοποθετήθηκε και για τον Marc Marquez: «Δεν άλλαξε τίποτα. Κατά την γνώμη μου, θα τον δούμε από τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ και σύντομα θα είναι δυνατότερος από πριν. Ωστόσο, με την απουσία του, όλοι οι άλλοι αναπτύχθηκαν πολύ και δεν τον φοβούνται πλέον».