LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

O Valentino εν μέσω των συμπληγάδων του, Lorenzo και Marquez.

Rossi: Δεν με απασχολεί ο Marquez

Στον απόηχο του επεισοδιακού φινάλε των MotoGP, τα πράγματα δείχνουν να αποκλιμακώνονται, με τους αναβάτες να εστιάζουν στη νέα σεζόν. Σε αυτά τα πλαίσια, ο Valentino έκανε κάποιες δηλώσεις.

 
Μπορεί λοιπόν πλέον η ατμόσφαιρα να μην είναι φορτισμένη όπως πριν από λίγο καιρό, το κλίμα όμως παραμένεις ψυχροπολεμικό και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες δηλώσεις του "γιατρού". 

"Ακόμα τα πράγματα είναι νωπά", δήλωσε σχετικά με το πασίγνωστο MotoGP - Gate που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο τελείωμα του πρωταθλήματος  αλλά προσέθεσε επίσης  ότι: "πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου τον χειμώνα, θα φύγει η ένταση". 

Για την σχέση του με τον Marquez, δήλωσε ότι είναι η συμπεριφορά του Ισπανού αναβάτη μέσα στις πίστες του χρόνου, που θα καθορίσει το κλίμα:

"Δεν ξέρω… τι θέλετε να σας πω; Να σταματήσω επειδή θα τον φοβηθώ;  Απλά προσπάθησα να εξηγήσω τι συνέβη βάση της δικής μου οπτικής γωνίας, όλα τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν, ούτε με αφορούν."   

Σχετικά με το μέλλον του στους αγώνες, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του με την Yamaha  λήγει μετά το πέρας τη νέας σεζόν:

"Tου χρόνου  αλλά πράματα θα έχουν προτεραιότητα, ειδικά το κίνητρο για να είμαι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα… ωστόσο δεν ανησυχώ, φέτος απέδειξα ότι είμαι σε θέση να διεκδικήσω την πρωτιά, κάναμε πολύ καλή δουλειά, οπότε θα ξαναπροσπαθήσουμε το ίδιο και στη νέα σεζόν. Έχω ήδη ενεργό  συμβόλαιο με τη Yamaha, το οποίο  όταν το υπέγραφα, ήξερα ότι θα τρέξω  τουλάχιστον δύο σεζόν στα MotoGP. Για το αν θα συνεχίσω ή όχι το 2017-18 στους αγώνες,  θα το αποφασίσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος. " 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ