Μπορεί να δούμε... τράμπα Hamilton-Rossi;

Rossi - Hamilton: Θα «αλλάξουν» θέσεις;

Το μονοθέσιο του Hamilton θα οδηγήσει ο Rossi και το… ανάποδο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Rossi! Τι ετοιμάζουν;

Τα δύο «ιερά τέρατα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Valentino Rossi και Lewis Hamilton, φαίνεται πως ετοιμάζονται να αλλάξουν θέσεις και να δοκιμάσει ο ένας το όχημα του άλλου! Την είδηση επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Rossi, λέγοπντας ότι συζητήσεις για το θέμα είναι ήδη σε εξέλιξη.

«Προσπαθούμε να κανονίσουμε την ανταλλαγή με τον Hamilton, θα είναι κάτι φανταστικό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε μια μέρα στην οποία ο Lewis θα οδηγήσει την M1 μου και εγώ την Mercedes του. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να το κάνουμε πραγματικότητα, θα ήταν πολύ καλό. Το να οδηγείς ένα μονοθέσιο F1 είναι πάντα συναρπαστικό» δήλωσε ο «Γιατρός». 

Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο ο Rossi όσο και ο Hamilton αγαπούν επίσης τους 4 και τους 2 τροχούς αντίστοιχα, ενώ ο Rossi έχει στο παρελθόν δοκιμάσει μονοθέσιο της Ferrari και σκεφτόταν μετάβαση στο άθλημα το 2006. Από την άλλη, ο Hamilton έχει δηλώσει πολλάκις την επιθυμία του να δοκιμάσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP, ενώ και ο ίδιος είναι ενθουσιώδης μοτοσυκλετιστής. Θα καταφέρουν οι δύο κολοσσοί να βρουν την «χρυσή τομή»; Ο χρόνος θα μας πει.