Ο Alex Rins

Rins: Κανείς δεν ξέρει την πραγματικότητα για τον Marquez

Το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες για την φόρμα του Marc Marquez μέχρι την ώρα που θα επιστρέψει στους αγώνες, τόνισε ο αναβάτης της Suzuki, Alex Rins. Δείτε τι είπε.

Ο Alex Rins είναι συμπατριώτης του Marc Marquez και, με την απουσία του τελευταίου από τους αγώνες, έγινε από πρώτο χέρι μάρτυρας σε μια πολύ διαφορετική σεζόν από τις άλλες. Από την άλλη, ο Marc Marquez ξεκίνησε πάλι να κάνει γυμναστική, αλλά ακόμα η συμμετοχή του στους αγώνες είναι μάλλον αβέβαιη. Ο Rins θέλησε να δώσει ένα τέρμα στις εικασίες για τον Marquez, επισημαίνοντας ότι πρέπει πρώτα να γίνει η επιστροφή στους αγώνες και ύστερα να εξαχθούν συμπεράσματα.
 
Ο Rins είπε συγκεκριμένα, ερωτώμενος αν θεωρεί ακόμα τον Marc Marquez ως τον νούμερο 1 αντίπαλο: «Είναι πολύ δύσκολο να πω γιατί δεν ξέρουμε την κατάσταση του. Όλοι μιλούν πολύ, αλλά νομίζω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν θα ξέρει την πραγματικότητα. Και στο παρελθόν ο Marc έκρυβε καλά την πραγματική φύση των τραυματισμών του.»
 
«Θα πρέπει να δούμε την κατάσταση του. Ελπίζω να επιστρέψει για τον πρώτο αγώνα, φυσικά, και ελπίζω να μπορεί να παλέψει. Πολλά θα εξαρτηθούν από την φυσική του κατάσταση. Μου αρέσει να τον βλέπω στην πίστα, είναι πολύ ταλαντούχος και μαθαίνεις πολλά από αυτόν» συνέχισε ο Rins.