Ο Scott Redding σε μία από τις τρελούτσικες εμφανίσεις του (εδώ στο Silverstone το 2017)

Redding: «Rossi-Dovizioso δεν ρισκάρουν πια»

Την άποψή του για τους πρώην συναθλητές του Rossi και Dovizioso, αλλά και τον Jorge Lorenzo, εξέφρασε ο πάντα εκκεντρικός Scott Redding. Δείτε τι είπε.

Ο Scott Redding εγκατέλειψε τον χόρο των MotoGP στο τέλος του 2018, για να βρεθεί στα BSB με την ομάδα της Ducati και τελικά να πάρει και τον τίτλο, οδηγώντας την Panigale V4R. Με το νέο του συμβόλαιο να τον φέρνει στα WSBK, στην ομάδα της Ducati και πάλι και δίπλα στον συμπατριώτη του Chaz Davies, o 26χρονος Redding μίλησε για τον χώρο των MotoGP και για παλιούς συναδέλφους του.

Αναφερόμενος στους Rossi και Dovizioso, ο Βρετανός είπε: «Ο Dovi θα καταλήξει να κάνει ότι και ο Valentino. Αυτοί οι αναβάτες έχουν μια κάποια ηλικία, και οι νέοι είναι πάρα πολύ γρήοροι. Ο Marquez τους έχει πετσοκόψει όλους και οι μεγαλύτεροι δεν θέλουν πια να ρισκάρουν τόσο. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια.»

Ο Redding υπογράμμισε την σημασία του Jorge Lorenzo για το άθλημα, μιλώντας συνοπτικά και για αυτόν: «Στην εποχή του ήταν ασταμάτητος. Έκανα καλούς αγώνες εναντίον του και έμαθα πολλά από αυτόν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ζωή του. (…) Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει πετύχει πολύ περισσότερα από εμένα. Μπορώ μόνο να φανταστώ πως είναι να πονοκεφαλιάζεις κάθε μέρα. Γιατί να υποφέρεις κι άλλο; Έχει 100 εκατομμύρια και πολλά όμορφα σπίτια. Γιατί να μην σταματήσει;»