• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Fabio Quartararo προετοιμάζεται για έναν ακόμα αγώνα.

Quartararo: Δεν υπάρχουν πίστες «Yamaha» ή «Honda»

 

Την διαφωνία του με μία πολύ συνηθισμένη ατάκα στα MotoGP, τον τελευταίο καιρό, εξέφρασε ο Fabio Quartararo εν όψει του αγώνα του Motegi. Δείτε τι είπε.

Ο Fabio Quartararo επιστρέφει στην Ιαπωνική πίστα με στόχο να ανέβει –ξανά- στο βάθρο. Ο νεαρός Γάλλος, είχε κερδίσει την νίκη στην κατηγορία Moto2 πέρσι, ωστόσο αποκλείστηκε από τον αγώνα λόγω μιας τεχνικής φύσης παράβαση. Ο Fabio έχει λοιπόν  έναν ακόμα λόγο να κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία, εντός της Ιαπωνίας.

Ο Quartararo μάλιστα εξέφρασε την διαφωνία του με τον τρόπο σκέψης, που θέλει κάποιες πίστες πιο κατάλληλες για συγκεκριμένα εργοστάσια μοτοσυκλετών. Είπε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι φέτος άκουσα πολλές φορές ότι η Yamaha δεν θα τα πάει καλά σε συγκεκριμένες πίστες, όπως η Αυστρία, αλλά καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο. Ειλικρινά, δεν σκέφτομαι για πίστες Yamaha ή πίστες Honda. Πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος όλο το Σαββατοκύριακο γιατί αυτή είναι μια πίστα που λατρεύω και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, δουλεύοντας όπως σε κάθε αγώνα».

Ο Quartararo θα κατακτήσει την διάκριση του Rookie της χρονιάς, αν στον αγώνα της Ιαπωνίας, δεν πάρει λιγότερους από 10 βαθμούς από τον Joan Mir της Suzuki. Τι είπε ο Fabio για αυτό; «Στην αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν αυτός, άρα θα προσπαθήσουμε να τον εκπληρώσουμε. Ειλικρινά όμως, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί, γρήγοροι και να παλέψουμε με τους αντιπάλους μας»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ