• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρόλαβετε να κάνετε δικό σας το Quadro QV3 σε τιμή που... δεν θα ξαναγίνει.

Quadro Black Friday: Tρίτη προσφορά λόγω ζήτησης!

 

Με την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, η Black Friday προσφορά της Quadro για το QV3 σε ανεπανάληπτη τιμή συνεχίζεται. Δείτε περισσότερα.

Η μεγάλη Black Friday προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO συνεχίζεται.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης η εταιρεία σε συνεργασία με τον ελβετικό οίκο ανακοινώνει την επέκταση της Black Friday προσφοράς για ακόμη 28 τρίροδα.
 
Απόκτησε ένα QUADRO QV3, το τρίροδο scooter με το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα εμπρόσθιας ανάρτησης HTS  με έκπτωση 2.800 ευρώ.  Από 7.690, μόνο με 4.890 ευρώ!

Οι προπαραγγελίες άρχισαν, με την προσφορά να ισχύει για όσους παραγγείλουν το QV3 μέχρι την Παρασκευή 29/11 Black Friday
 
Το QV3 είναι το τρίροδο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί στη χώρα μας να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου (αρκεί αυτό να έχει εκδοθεί πριν τις 18 Ιανουαρίου 2013).

Ο κινητήρας του 346cc, αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29 ίππους στις 7.000 σ.α.λ.
Το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια δρόμου και λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κτλ.). O καινοτόμος μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε απόδοση και άνεση, προσφέροντας ευχαρίστηση οδηγώντας με αίσθημα ασφάλειας.
 
Μάθετε περισσότερα στην έκθεση την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 – Καλλιθέα, τηλ.:2109521108 και στο www.quadroscooters.gr/qv3-blackfriday-vol-iii