Ο Alberto Puig (αριστερά) μαζί με τον Jorge Lorenzo.

Puig: Ελπίζω ότι ο Lorenzo θα νιώσει δυνατός

Τα σχόλιά του για τον αναβάτη του κάνει ο Alberto Puig, εν όψει του αγώνα στην Aragon που έρχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Δείτε περισσότερα.

Ο Jorge Lorenzo συνεχίζει να ταλαιπωρείται, ενώ έχει φέρει δύο 14ες θέσεις στους αγώνες του Silverstone και του Misano. Τώρα, με την δράση να επιστρέφει στην Ισπανία, ο Alberto Puig ελπίζει ότι ο Lorenzo θα αισθανθεί πιο δυνατός για τον επόμενο αγώνα.

Ο επικεφαλής της Repsol Honda είπε: «O Jorge είχε δύο εβδομάδες να ξεκουραστεί και μπόρεσε να αγωνιστεί και να πάρει βαθμούς. Δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε ούτε εμείς ούτε αυτός, αλλά είδαμε πρόοδο. Πονούσε λιγότερο, που αυτό είναι πολύ καλό. Μας δίνει ελπίδα ότι στο Aragon θα νιώσει δυνατότερος και άρα θα είναι πιο γρήγορος. Είναι μια πίστα που του αρέσει.»

Παράλληλα, ο Puig σχολίασε και την νίκη του Marquez έναντι του Quartararo, την οποία ο Ισπανός εξασφάλισε στον τελευταίο γύρο: «Ο Marc ήταν σε όλο τον αγώνα πίσω από τον Fabio, μελέτησε τα αδύναμα σημεία του και ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να μην τον προσπεράσει παρά την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή στο τέλος. Ο Fabio ήταν πολύ δυνατός στις γρήγορες στροφές και ο Marc το ήξερε. Υπήρχε στρατηγική και πήγε καλά, προς μία φανταστική νίκη»