To νέο λογότυπο του πρωταθλήματος ταχύτητας που σηματοδοτεί την νέα εποχή HSBK

Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2020: Επίσημα οι ημερομηνίες

Με μια νέα ονομασία «HSBK», νέα δεδομένα διοργάνωσης και αλλαγές στο πρόγραμμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας προκηρύχθηκε και επίσημα για το 2020. Δείτε περισσότερα.

Μια νέα εποχή ξημερώνει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών, που προκηρύχθηκε και επίσημα για το 2020. Με την διοργανωτική υποστήριξη της Iron Team, το πρωτάθλημα αποκτά πλέον την ονομασία «HSBK – Hellenic Superbike Championship» και γυρίζει σελίδα φιλοδοξώντας σε ακόμα καλύτερες εποχές.

Το πρωτάθλημα θα αποτελείται από 6 αγώνες, εκ των οποίον ο πρώτος, που θα γίνει στις Σέρρες, θα είναι διπλός. Η καθιερωμένη αγωνιστική συνάντηση στο παλιό αεροδρόμιο της Τρίπολης θα γίνει δύο φορές μέσα στην αγωνιστική χρονιά: Συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου και στην 1η Νοεμβρίου, η οποία και θα αποτελέσει τον τελευταίο αγώνα. Από εκεί και πέρα, η πίστα των Μεγάρων θα φιλοξενήσει ξανά, δύο αγώνες, στις 31 Μαΐου και 13 Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος αγώνας των Σερρών, θα γίνει ταυτόχρονα με το Βαλκανικό, σε μια συνάντηση που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το ημερολόγιο αγώνων ορίζεται ως εξής:
Ημερομηνία Τόπος Σωματείο
21-22 Μαρτίου Σέρρες BMU Βαλκανικό
26 Απριλίου Τρίπολη ΑΜΟ Σπάρτης
31 Μαΐου Μέγαρα ΛΕΜΜ
13 Σεπτεμβρίου Μέγαρα ΛΕΜΜ
1 Νοεμβρίου Τρίπολη ΑΜΟ Σπάρτης
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη του αγώνα, στην σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ακόμα, μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα του HSBK στο Facebook, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος www.hsbk.gr . 

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους.