Promoto Ginossatis: Μειωμένες τιμές σε επιλεγμένα μοντέλα

Δες εδώ ποια μοντέλα μπορείς να αποκτήσεις σε χαμηλότερες τιμές με μια επίσκεψη στην Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ένα scooter ή παπί μικρού κυβισμού είναι η καλύτερη λύση για τις αστικές σου μετακινήσεις, καθώς προσφέρει ευελιξία, άνεση, πρακτικότητα, ευκολία και οικονομία. Στην Promoto Ginossatis το γνωρίζουν πολύ καλά και σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις συγκεκριμένα μοντέλα σε χαμηλότερη τιμή και να δώσεις νέα πνοή στις μετακινήσεις σου. Τα μοντέλα που βρίσκονται σε προσφορά είναι τα εξής:

SH Mode 125



To SH 125 Mode είναι το πιο προσιτό οικονομικά μέλος της οικογένειας των SH scooter της Honda. Είναι φιλικό, προβλέψιμο και ασφαλές, στοιχεία που συνδυάζει με μια νεανική αισθητική, την οποία αποζητούν οι νέοι αναβάτες. Παράλληλα, προσφέρει πρακτικότητα, ευελιξία και οικονομία, πλεονεκτήματα που αποζητούν αναβάτες κάθε εμπειρίας για τις αστικές μετακινήσεις τους. Ευχάριστη έκπληξη ο χώρος κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος , ενώ οι μεταφορικές του δυνατότητες αυξάνονται χάρη στη σχάρα στο πίσω μέρος, αλλά και τον ειδικό γάντζο στην ποδιά. Με την χαμηλή του σέλα, τις μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος, όλοι θα αισθανθούν άνετα οδηγώντας το μέσα στην πόλη ή και λίγο έξω από αυτή, όπου είναι και τα βασικά πεδία δράσης του. Το SH προσφέρει τεχνολογίες που σπάνια συναντάμε στην κατηγορία του, καθώς διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης, προφόρτιση στο πίσω μονό αμορτισέρ και τον σύγχρονο κινητήρα eSP. Ο κινητήρας με το σύστημα Idle Stop που ξέρουμε από τα PCX, αποδεικνύεται πολύ οικονομικός, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός του όχι μόνο ευνοεί την οικονομία στην κατανάλωση, αλλά του χαρίζει και μια βελούδινη λειτουργία. Με 11,2 ίππους και 1,2 kgm ροπής, το πανάλαφρο SH καταφέρνει με σβελτάδα να οργώσει την πόλη.
 
Vision 110


 
Το Vision 110 αποτελεί ένα από τα οικονομικότερα σε απόκτηση και κατανάλωση scooter της αγοράς. Προσεγμένο και ποιοτικό, σου κάνει καλή εντύπωση από την αρχή. Και μόλις ανέβεις στη σέλα του, αυτή η εντύπωση κορυφώνεται. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία και την αξιοπιστία, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI και προσφέρει όσα χρειάζεστε για την αστική μετακίνηση. Μέσα στην πόλη δεν πρόκειται να αναζητήσετε περισσότερους από τους 8,3 ίππους του, ενώ έξω από αυτή θα σας επιτρέψει να αγγίξετε – ακόμη και να ξεπεράσετε – τα 100 χλμ./ώρα. Όσον αφορά στις δύσκολες αστικές αποστολές, το Vision θα τα καταφέρει με ευκολία. Οι μαζεμένες του διαστάσεις ,το ιδιαίτερα μικρό μεταξόνιο και η χαμηλή σέλα, το βοηθούν να ελίσσεται αστραπιαία, ενώ το βάρος κάνει την εμφάνισή του μόνο στα χαρτιά. Είναι απόλυτα υπάκουο στις εντολές ακόμη και ενός άπειρου αναβάτη και ανάμεσα στα αυτοκίνητα οι μανούβρες αποδεικνύονται παιχνιδάκι. Σε αυτές τις καταστάσεις, θα εκτιμήσετε και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, καθώς και τη γραμμική λειτουργία του κινητήρα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο του Vision είναι οι χώροι του. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος σε πείσμα των μικρών διαστάσεων του scooter, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα full face κράνος, αλλά και ελάχιστα μικροπράγματα. Το πάτωμα της ποδιάς είναι επίπεδο, γεγονός που σημαίνει πως θα μεταφέρετε απροβλημάτιστα τσάντες και ψώνια, ενώ λίγο ψηλότερα βρίσκονται και δύο ανοιχτού τύπου θήκες. Αυτό, πάντως, που εντυπωσιάζει πάνω στη σέλα του Vision, είναι η ενιαία αίσθηση που δίνει στον αναβάτη του και φυσικά, η ταχύτητα που αλλάζει πορεία, είτε με αργούς ρυθμούς, είτε κοντά στην τελική του αποτελώντας προέκταση του αναβάτη του.  

 
Beat 110


 

Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ένα μοντέρνο σκούτερ πόλης. Αν προσθέσεις την αξιοπιστία Honda, το τέλειο κράτημα και φυσικά το προσιτό κόστος, έχεις το ιδανικό σκούτερ για απολαυστική καθημερινή οδήγηση. Η εμφάνιση είναι σύγχρονη και δυναμική. Τα μεγάλα φωτιστικά σώματα διαθέτουν καθαρές γραμμές και προσδίδουν μοντέρνο στυλ. Με αλουμινένιους τροχούς 14 ιντσών, ισχυρό δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό και εύστροφο κινητήρα που συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις με οικονομία, το Beat 110 είναι το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπίσεις την κίνηση και να διασκεδάσεις την κάθε σου βόλτα στη πόλη. Και επειδή η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) παρέχει γρήγορο και ομαλό φρενάρισμα. Το σκούτερ διαθέτει διπλό αποθηκευτικό χώρο μπροστά, ενώ ο επιπλέον χώρος κάτω από τη σέλα θα χωρέσει και άλλα αντικείμενα. Το άγκιστρο για τα ψώνια, ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων και το κεντρικό σταντ συμπληρώνουν την εικόνα. Κάνε το νέο σου ξεκίνημα. Αλλαξε διάθεση, ζήσε την κάθε μέρα, με όλες σου τις αισθήσεις. Απόλαυσε την κάθε σου ημέρα στη πόλη με στυλ, άνεση και οικονομία. Βάλε το Beat 110 στη ζωή σου και ανακάλυψε πόσο πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μπορεί να γίνει, μια συνηθισμένη καθημερινή διαδρομή.

Επισκέψου ένα από τα 6 καταστήματα ή τηλεφώνησε στην Promoto Ginossatis για να μάθεις τα πάντα για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να επωφεληθείς από τις χαμηλότερες τιμές.



Στην Promoto Ginossatis  θα βρείτε επίσης  ετοιμοπαράδοτα μοντέλα προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ανάμεσά τους είναι:

Το best seller παπί Supra 125 Ηelm`in



Το Supra-X 125 επικεντρώνεται στην άνεση, και στη χρηστικότητα, με καινοτομίες που προέρχονται από το χώρο των scooter, και εντυπωσιάζουν ευχάριστα. Από τα δυνατότερα χαρτιά του αποτελεί ο τεράστιος για παπί αποθηκευτικός χώρος των 19,5 λίτρων, που θα σας επιτρέψει να βολέψετε μέσα ένα... Full-Face κράνος! Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος και αερόψυκτος κινητήρας χρησιμοποιεί ψεκασμό PGM-FI και αποδίδει 9,2 ίππους στις 7.500 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 1 κιλό στις 3.000 σ.α.λ. Δουλεύει με ένα άφθαστο γουργούρισμα, δίχως ενοχλητικούς θορύβους, δίχως κραδασμούς, καλμάροντας τον αναβάτη στην καθημερινή συμβίωση του με το Supra-X. Στο μποτιλιάρισμα, το πολύ μεγάλο κόψιμο του τιμονιού μαζί με το άριστο ζύγισμα σημαίνει πως μπορείς να μην πατάς πόδι πουθενά, κάνοντας αστραπιαία σλάλομ ανάμεσα από αυτοκίνητα και άλλα... εμπόδια, φτάνοντας τάχιστα στον προορισμό σου.

αλλά και το Vario 125.

Με μοντέρνα και παράλληλα σπορ σχεδίαση, έμφαση στην εργονομία την ευελιξία και την ταχύτητα, το Honda Vario 125 υπόσχεται μοναδική ευελιξία σε συνδυασμό με καλές επιδόσεις και κατανάλωση στην καθημερινή μετακίνηση. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό στη χρήση και τη συντήρηση. Μοντέρνο, με εμβλήματα 3D στα καπάκια του, δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Στον νέας γενιάς κινητήρα του Honda Vario 125 τύπου eSP έχουν εφαρμοστεί προηγμένες τεχνολογίες χαμηλής τριβής, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την αξιόπιστη λειτουργία. Ο κινητήρας αποδίδει 10,4 ίππους, διαθέτει σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα στο ρελαντί (idle stop) και χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση που ανακοινώνεται στα 52,1 χιλιόμετρα οδήγησης ανά λίτρο βενζίνης (τυποποιημένη μέτρηση). Το ρεζερβουάρ χωράει 5,5 λίτρα και το Honda Vario 125 φοράει χυτές αλουμινένιες ζάντες 14 ιντσών και tubeless ελαστικά. Τα φρένα του 125 που είναι δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω είναι συνδυασμένα με σύστημα CBS.


 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Αμφιθέας 21, Π. Φάληρο Τ.Κ. 17564
Τηλ.: 210 9400123

Αλέξανδρου Παναγούλη 9, Υμηττός Τ.Κ. 17237
Τηλ.: 210 7624426, 2107624427

Λ. Βουλιαγμένης 13, Γλυφάδα
Tηλ.: 2109229560

Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 16, Αγ. Δημήτριος Τ.Κ. 17343
Τηλ.: 210 9763773

Γαζή 5, Λευκάδα Τ.Κ. 31100
Τηλ.: 26450 20225

Λεωφ. Ιωαννίνων 39, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100
Τηλ.: 26820 21108

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00