• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρόλαβε τώρα τα BMW G310R-GS σε τιμή προσφοράς!

 

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις ένα νέο BMW G310R ή G310GS, σε τιμή προσφοράς και μόνο για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών! Δες περισσότερα…

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

BMW: F 900 R από 9.240 & F900 XR από 11.950 ευρώ

Σκέφτεσαι να αποκτήσεις την πρώτη σου BMW; Επιθυμείς μία μικρού κυβισμού, premium μοτοσυκλέτα για να συμπληρώσεις την γκάμα σου; Η προσφορά της BMW για τα G310R και G310GS σε ενδιαφέρει. Τώρα τα δύο μοντέλα της εταιρείας μπορούν να γίνουν δικά σου σε προνομιακή τιμή και μέσα από το πρόγραμμα χρηματοδότησης Easy2Ride.

Η προσφορά θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

To G 310 R εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις που εκπορεύονται από την κατηγορία του, προσφέροντας επιπρόσθετα, περισσότερα δυναμικά χαρακτηριστικά από αυτά που χρειάζονται. Ποιοτικά κατασκευασμένο και οικονομικό, με τιμή αγοράς που κινείται στα πλαίσια του ανταγωνισμού, προβάλει ως σημαντικότερο προσόν του τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του και -φυσικά- τον αναγνωρίσιμο κυανόλευκο έλικα στο ρεζερβουάρ του! Το Naked street μοντέλο G310R διατίθεται στην τιμή των 4.850 ευρώ, ενώ με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Easy2Ride η εξόφληση μπορεί να γίνει σε μηνιαίες δόσεις από 119 ευρώ το μήνα.
(Δείτε την δοκιμή μας στο BMW G310R κάνοντας κλικ εδώ)
 

Το G 310 GS είναι μια all-round μοτοσυκλέτα με το κύρος της Βαυαρικής εταιρίας σε προσιτή τιμή, που την κάνει κατάλληλη για την εισαγωγή όχι μόνο στον κόσμο της BMW αλλά και των δύο τροχών. Συνδυάζει με αξιοπρέπεια όλα τα στοιχεία που την κάνουν ιδανική μοτοσυκλέτα για καθημερινή μετακίνηση χωρίς να αποκλείει τις εκτός δρόμου αναζητήσεις, με συνέπεια να τιμάει το βαρύ όνομα GS. Το adventure G310GS είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.600 ευρώ, ενώ μέσα από το Easy2Ride, μπορείτε να το αποκτήσετε με μηνιαία δόση 139 ευρώ. (Δείτε την δοκιμή του BMW G310GS κάνοντας κλικ εδώ)