Piaggio Μάργαρης: Η απόλυτη εξειδίκευση στην υπηρεσία σου

Piaggio Μάργαρης: Η απόλυτη εξειδίκευση στην υπηρεσία σου

Η απόλυτη εξειδίκευση, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό είναι αυτά που κάνουν την Piaggio Μάργαρης, την καλύτερη επιλογή όταν έρθει η ώρα του service.

Το έμπειρο προσωπικό της Piaggio Μάργαρης θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Μπορείς να αποκτήσεις το μοντέλο των ονείρων σου πιο εύκολα από όσο νομίζεις με 0% προκαταβολή και έως 72 δόσεις μέσα από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Βεβαία, δεν πρέπει να παραλείψουμε τη μεγάλη ποικιλία από γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που θα κάνουν το scooter σου ξεχωριστό και θα του χαρίσουν αξιοπιστία.

Όταν έρθει η ώρα του service, η περιουσία σου είναι σε καλά χέρια, αφού η Piaggio Μάργαρης ανήκει στο δίκτυο Prime Service καθώς πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που λαμβάνει το τεχνικό προσωπικό καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους των εργασιών, πριν την εκτέλεση της εργασίας, ενώ λαμβάνει επίσης ειδικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία που εκτελέστηκε. Ο όμιλος Piaggio μεριμνά ώστε το Δίκτυο Πωλήσεων και Σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενημερώσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η Piaggio Μάργαρης προσφέρει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα μένει το δικό σας στο συνεργείο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Πετρουπόλεως 36 – Ίλιον
ΤΗΛ. 210 2692585
www.scooterland.gr
Facebook Page
Instagram: Scooterland36

Ωράριο λειτουργίας:

Έκθεση: 09:00 με 20:00

Service:  09:00 με 19:00

Σάββατο: κλειστά