Piaggio: 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά και δωρεάν τεχνικός έλεγχος

Piaggio: 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά και δωρεάν τεχνικός έλεγχος

Για όλο τον Δεκέμβριο θα να έχεις 10% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά του Piaggio Group και μπορείς να πραγματοποιείς δωρεάν τεχνικό έλεγχο για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση του scooter ή της μοτοσυκλέτας σου.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να διασφαλίσεις την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του scooter ή της μοτοσυκλέτας σου και δεν είναι άλλος από το να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά. Στην Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. το γνωρίζουν πολύ καλά και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 προσφέρουν 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά όλων των οχημάτων του ομίλου Piaggio. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα γνήσια ανταλλακτικά του Piaggio Group που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου, πλην των λιπαντικών και ελαστικών. Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν ιδανικά στο όχημά σου και έχουν ελεγχθεί διεξοδικά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που θέτε ο κατασκευαστής. Όλα συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Επίσης, όλο τον Δεκέμβριο μπορείς να πραγματοποιήσεις στην Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. δωρεάν τεχνικό έλεγχο ο οποίος περιλαμβάνει:
  • Έλεγχο στάθμης υγρών (λάδι κινητήρα, υγρά ψύξης, υγρά φρένων, λάδια διαφορικού)
  • Έλεγχο φθοράς σε τακάκια και δισκόπλακες
  • Έλεγχο φθοράς ελαστικών
  • Έλεγχο ηλεκτρικών (λάμπες, φλας κτλ.)
Μια επίσκεψη στη Θηβών 88 είναι αρκετή προκειμένου να δεις όλα τα νέα μοντέλα Piaggio και Vespa, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σου.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »