Petronas Yamaha SRT: Επίσημη παρουσίαση

Αποκάλυψε τα χρώματά της η νέα ομάδα Petronas Yamaha SRT, που θα τρέχει και στις 3 κατηγορίες του πρωταθλήματος MotoGP φέτος. Δείτε περισσότερα…

Αποκαλυπτήρια για την νέα δορυφορική ομάδα της Yamaha στα MotoGP, με το όνομα Petronas Yamaha SRT, όσο πλησιάζουμε και στην επίσημη «έναρξη εργασιών» στις πίστες για το 2019. Η ομάδα παρουσιάστηκε στην Kuala Lumpur, πρωτεύουσα της Μαλαισίας και έδρα του πετρελαϊκού κολοσσού Petronas.

H YZR-M1 της ομάδας κοσμείται από μαύρο και τυρκουάζ χρώμα, τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις της Petronas. Στην εκδήλωση της παρουσίασης βρίσκονται φυσικά και οι δύο αναβάτες της ομάδας, Franco Morbidelli και Fabio Quartararo, οι οποίοι προέβησαν σε σύντομες δηλώσεις.

Ο Franco Morbidelli, ο οποίος ανακηρύχθηκε και rookie της χρονιάς για το 2018, είπε: «Νιώθω ότι είμαι μέρος σε κάτι μεγάλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω ότι μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και να κάνουμε τους ανθρώπους της Petronas χαρούμενους. Σίγουρα θα προσπαθήσω. Ξεκινήσαμε καλά και δουλεύουμε καλά από την αρχή. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Petronas που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία»

Ο Fabio Quartararo, ο οποίος θα είναι ο νεαρότερος αναβάτης στην μεγάλη κατηγορία για το 2019, δήλωσε: «Η πρώτη μέρα στην Valencia ήταν καταπληκτική, η δύναμη της μοτοσυκλέτας και τα φρένα, τα ηλεκτρονικά, είναι μια μεγάλη αλλαγή από την Moto 2. Ξέρουμε ότι πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το τεστ. Νιώθω καλά, σίγουρα είμαι ο πιο νέος αλλά δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι. Πρέπει να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα μας και να είναι καλά.»