O Carlo Pernat

Pernat: Δεν θα ήθελα τον Alex Marquez στην Honda

Λάθος και «υποκινούμενη» χαρακτηρίζει την υπογραφή του Alex Marquez με την Repsol Honda ο Carlo Pernat, σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στα MotoGP. Δείτε τι είπε.

Ο Carlo Pernat είναι ένας έμπειρος manager που παρακολουθεί τα γεγονότα των MotoGP εδώ και δεκαετίες και πάντα σχολιάζει καίρια, όταν συμβαίνουν πολλά. Αυτή την φορά ο δαιμόνιος Pernat καταπιάστηκε με το θέμα Alex Marquez, χωρίς να κρύβει την διαφωνία του και την προσωπική του άποψη. Ο Pernat λέει ότι η υπογραφή του μικρού αδερφού του Marc Marquez, στην ίδια ομάδα με αυτόν ήταν απαίτηση του πρωταθλητή και τίποτα παραπάνω!

Συγκεκριμένα, ο Pernat περιγράφει έναν άγνωστο πόλεμο Dorna και Marquez: «Η Dorna είχε υποσχεθεί μοτοσυκλέτα MotoGP στον Zarco για το 2020 μετά την απόσυρση του Lorenzo, αλλά ο Marquez ήθελε τον αδερφό του μαζί του. Στο τέλος ο Marquez νίκησε και κάπως έτσι κρατάει όλο το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα χέρια του, όπως έκανε κάποτε ο Valentino Rossi με τον Lorenzo.»

«Όταν ο Marc ανανέωσε με την Honda, ζήτησε μια μοτοσυκλέτα για τον αδερφό του. Ήταν όρος της ανανέωσης» συμπλήρωσε ο Pernat.

Ο μάνατζερ σχολίασε με την ευκαιρία, και την κατάσταση στο γκαράζ της Yamaha: «Η απόφαση του Rossi για το αν θα σταματήσει ή όχι, βάζει την ομάδα σε μεγάλες δυσκολίες και πρέπει αυτοί να αποφασίσουν ποιον θα κρατήσουν για το μέλλον. Είναι σαφές ότι η Ducati ψάχνει για αναβάτες και είναι 90% σίγουρο ότι ο Vinales θα υπογράψει μαζί τους τον Μάρτιο, ακόμα και πριν αποφασίσει ο Rossi».