net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όπως είχε υποσχεθεί η Indian, κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου ράλι Sturgis στις Η.Π.Α. παρουσίασε τη νέα σειρά Indian 2014.

Το Classic είναι το πλέον λιτό.

Παρουσιάστηκαν οι νέες Indian Chief!

Η αναγέννηση της Indian ολοκληρώνεται με την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων, που βασίζονται στη θρυλική Chief του ένδοξου παρελθόντος της φίρμας.

 
Όπως είχε υποσχεθεί η Indian, κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου ράλι Sturgis στις Η.Π.Α. παρουσίασε τη νέα σειρά Indian 2014, που αποτελείται από τρία μοντέλα. Αυτά είναι το Indian Chief Classic, το Indian Chief Vintage, και το Indian Chieftain.

Το Classic είναι το πλέον λιτό
από τα τρία, και το πιο οικονομικό. Φοράει το νέο Thunderstroke 111 κινητήρα, διαθέτει keyless ανάφλεξη, και φυσικά μπόλικο χρώμιο. Όλα αυτά για 18.999 δολάρια, στη βασική έκδοση.

Το Vintage διαθέτει όσα και το Classic, συν μια ψηλή ζελατίνα, και πολύ... δέρμα αλλά και... κρόσια, όσον αφορά στα σαμάρια, με τιμή που αρχίζει από 20.999 δολάρια!

Και το Chieftain, είναι το πλέον εντυπωσιακό, με φέρινγκ, σκληρές μπαγκαζιέρες, LED lights, δυνατό ηχοσύστημα, audio bluetooth, κλπ., και με τιμή από 22.999 δολάρια.

Μπορεί να μην προβλέπεται να πουλήσουν σαν τρελά στη χώρα μας, αφού η κατηγορία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όμως τα νέα Indian δείχνουν ποιοτικά και αξιόλογα από όπου κι αν τα εξετάσεις. Λέτε να βρήκε αντίπαλο η Harley;


Δείτε ΕΔΩ ένα ακόμη βίντεο της Indian που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες Harley. :-)

 

??? ??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ