net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To αντίστοιχο των SUV τετράτροχων σε μοτοσικλέτα; Θα μπορούσε να το πει κανείς και έτσι.

Πολύ φουτουριστική η σχεδίαση του αλλά όχι σε βαθμό τέτοιο που να αποκλείει οποιαδήποτε πιθανότητα παραγωγής.

Παραγωγή για το Honda City Adventure;

Αποτέλεσε ένα από τα πιο περίεργα concept στην φετινή έκθεση του Μιλάνου και τράβηξε την προσοχή όλων. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ενδέχεται να το δούμε στην παραγωγή το 2017!

 
Όπως είχαμε γράψει στην σχετική παρουσίαση του Honda City Adventure Concept τον Νοέμβριο, όταν και παρουσιάστηκε στην EICMA: 

"Για αυτό που είμαστε σίγουροι πάντως, είναι ότι το συγκεκριμένο δημιούργημα επιτελεί στο ακέραιο τον γνωστό ρόλο των concept, που δεν είναι άλλος περάν από τη σφυγμομέτρηση των αντιδράσεων του κοινού, προκειμένου να αποφασιστούν μελλοντικές κινήσεις. Ή να το πούμε καλύτερα, μελλοντικές υλοποιήσεις."

Τελικά μάλλον δεν πέσαμε έξω, καθότι ο διευθυντής της Honda Γαλλία Fabrice Recoque, δήλωσε πρόσφατα πως το Honda City Adventure Concept αποτέλεσε πόλο έλξης στην EICMA, συμπληρώνοντας ότι όπως το True Adventure Concept που είδαμε το 2014 ήταν ο προάγγελος της Africa Twin 1000, έτσι και το City Adventure Concept, είναι προάγγελος του μοντέλου παραγωγής που θα παρουσιαστεί σε δύο χρόνια. 

O Recoque έκλεισε τις δηλώσεις του τονίζοντας ότι: "…είναι αυτοσκοπός μας να καινοτομούμε και να δημιουργούνε όνειρα, γιατί το προϊόν είναι αυτό που διαμορφώνει την αγορά".

 Αυτή η δήλωση έρχεται να συμπληρώσει το κάπως αφαιρετικό και γενικόλογο κείμενο που συνόδευσε το City Adventure Concept στην ντεμπούτο του, τον Νοέμβριο:

"Εισάγει τον "αέρα" της περιπέτειας μέσα στην καρδιά της πόλης και υπερτονίζει την δέσμευση της Honda στην ανακάλυψη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών, προκειμένου να εμπλουτίσει με νέες εμπειρίες  το lifestyle των πελατών της." 

Με λίγα λόγια, η Honda θέλει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στα δίκυκλα και αν το City Adventure Concept μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, τότε το μέλλον όντως φαντάζει καινοτομικό. 

Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω concept, παρ ότι δεν υπήρξε καμία σχετική ανακοίνωση ή πληροφορία από την Honda, μάλλον φέρει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των NC750 /  Integra, "πακέτο" με το DCT φυσικά. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ