net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Κουζής κατάφερε να κερδίσει και τα δύο σκέλη του πρώτου αγώνα της χρονιάς στην ΜΧ1.

Με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τον 2ο Γιώργο Αρβανίτη, ο Παναγιώτης Παπίλας είναι πρώτος στη βαθμολογία της MX2.

Παν.Πρωτ. MX-1ος αγώνας Χαλκίδα

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross βρέθηκαν οι Παναγιώτης Κουζής και Παναγιώτης Παναγιώτης Παπίλας, μετά τον πρώτο αγώνα στη Χαλκίδα, αμφότεροι με Honda.

 
Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. Ο 13 φορές πρωταθλητής Ελλάδας οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους υπόλοιπους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, παίρνοντας τη νίκη και στα 2 σκέλη του αγώνα. Έτσι ο Κουζής βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας ΜΧ1 με 50 βαθμούς ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Κοντολέτα με Yamaha και 42 και τον Ανάργυρο Τσαρνά ο οποίος συγκέντρωσε επίσης 42 βαθμούς.

Μετά τον τερματισμό ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εφόσον ξεκινήσαμε με το δεξί τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά τη διπλή νίκη στη Χαλκίδα. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη νέα Honda CRF450R…Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος εξαιτίας της πίστας δεδομένου ότι είχε βρέξει την προηγούμενη ημέρα και είχε έντονο ανταγωνισμό. Τώρα ξεκινούμε την προετοιμασία μας για τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών στις 21-22 Μαρτίου 2015.»

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχή και αυτός της επίσημης αντιπροσωπείας κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη στο πρώτο σκέλος η οποία συνοδεύτηκε από μια 3η θέση στο δεύτερο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης συγκεντρώνοντας 45 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση της MX2 βρέθηκε ο Γιώργος Αρβανίτης με 44 βαθμούς, ενώ στην Τρίτη, μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή βρίσκεται ο Γιάννης Τουρατζίδης.

Η βαθμολογία των αθλητών μετά τον 1ο αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος ΜΧ 2015 στη Χαλκίδα έχει ως εξής:

Κατηγορία ΜΧ1

Αναβάτης-Μοτοσικλέτα-Βαθμοί
1) Παναγιώτης Κουζής-Honda-50
2) Δημήτρης Κοντολέτας-Yamaha-42
3) Ανάργυρος Τσαρνάς-Yamaha-42
4) Νίκος Λυρίου-Yamaha-33
5) Κυρικάκος Κοττής-ΚΤΜ-30
6) Δημήτρης Βαγγελάκος-Yamaha-29
7) Δημήτρης Μπαξεβάνης-Yamaha-26
8) Κώστας Τζιώρας-ΚΤΜ-23
9) Νεκτάριος Παπαβασιλείου-ΚΤΜ-22
10) Κώστας Τσάτσος-ΚΤΜ-22

Κατηγορία ΜΧ2

Αναβάτης-Μοτοσικλέτα-Βαθμοί
1) Παναγιώτης Παπίλας-45
2) Γιώργος Αρβανίτης-44
3) Γιάννης Τουρατζίδης-43
4) Γιάννης Μόσιος-38
5) Αλέξανδρος Γεωργαντάς-32
6) Μανώλης Κρητικός-29
7) Ανδρέας Λιάκος-28
8) Στάθης Φυσέκης-25
9) Φραγκίσκος Ζούνης-22
10) Γιόχαν Διονυσίου-20

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ