Orange Days: Έτσι θα οδηγήσεις την αγαπημένη σου KTM

Οι πορτοκαλί μοτοσυκλέτες ταξιδεύουν σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Δες εδώ πώς θα τις οδηγήσεις.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Ο θεσμός των KTM Orange Days συνεχίζει να προσελκύει αναβάτες σε όλη την Ελλάδα δίνοντάς τους την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά, αλλά και να οδηγήσουν όλα τα νέα μοντέλα της KTM. Το Σάββατο 6 Ιουνίου όλες οι street μοτοσυκλέτες της εταιρείας θα βρεθούν στην Κομοτηνή, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 7 Ιουνίου, θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη με σκοπό να γράψουν χιλιόμετρα και να οδηγηθούν από εσάς, τους φανατικούς της KTM, σε όμορφες διαδρομές.

Την διοργάνωση των test rides έχει αναλάβει η KTM Αφοί Καρανικολάου με έδρα την Ξάνθη και από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα ξεκινήσει η βόλτα την Κυριακή, ενώ το Σάββατο το σημείο εκκίνησης θα είναι το εμπορικό κέντρο Kosmopolis της Κομοτηνής. Για να κλείσεις θέση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ.

Προκειμένου να λάβεις μέρος στα test rides πρέπει απαραιτήτως να έχεις μαζί σου άδεια οδήγησης, ταυτότητα και πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Και μην ξεχνάς οτι στην επίσημη αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών KTM Αφοί Καρανικολάου θα βρείς όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας όπως το 390 Adventure, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Επίσης, είναι επίσημος συνεργάτης Bajaj και SYM, οπότε μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί το scooter ή η μοτοσυκλέτα σου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοκρίτου 6, Ξάνθη

Τηλ.: 2541 084555

Facebook Page

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 18:00

Σάββατο: 09:30 – 16:00