Όλα τα νέα SYM στη Μιχαηλίδης Moto

Το κατάστημα Μιχαηλίδης Moto ιδρύθηκε το 1969 και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στο χώρο των δύο τροχών με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια, παρέχοντας πάντα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Στο σύγχρονο περιβάλλον της έκθεσης θα βρείτε τα νέα μοντέλα της SYM ώστε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη, αφού η τεράστια γκάμα της εταιρίας προσφέρει λύσεις σε όλες τις κατηγορίες. Από το δυνατότερο παπί της αγοράς VF 185, μέχρι το δημοφιλές Scooter Symphony ST ή το ολοκαίνουργιο Maxsym TL, η SYM πρωταγωνιστεί στην αγορά, όπως και το κατάστημα Μιχαηλίδης Moto με την υψηλή διαθεσιμότητα σε όλα τα μοντέλα.

Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ με την αγορά κάθε νέας μοτοσυκλέτας ή scooter μπορείτε να επωφεληθείτε με δώρα αξίας έως 300 ευρώ ανάλογα τον κυβισμό. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα ώστε να τα συνδυάσετε με το νέο σας SYM, φροντίζοντας έτσι για το στιλ αλλά και την ασφάλεια σας.

Από το κατάστημα δεν θα μπορούσε να λείπει το εξουσιοδοτημένο service SYM καθώς και τα γνήσια ανταλλακτικά, ώστε το αγαπημένο σας δίτροχο να βρίσκεται πάντα σε τέλεια κατάσταση. Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών after sales είναι από τους βασικότερα χαρακτηριστικά της Μιχαηλίδης Moto, όπως και η άριστη σχέση του πελάτη με την εταιρεία, κάτι που αποδεικνύεται από την μακρόχρονη πορεία του ονόματος.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Λ. Αμφιθέας 98, Π. Φάληρο
Τηλ.: 2109813884
michailidismoto.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: