Όλα τα νέα Honda στην Promoto Ginossatis

Δεν χρειάζεται να περιμένεις προκειμένου να αποκτήσεις την καινούργια σου Honda. Όλα τα νέα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα στην Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι το να πρέπει να περιμένεις να φτάσει στα χέρια σου η καινούργια σου μοτοσυκλέτα. Έχεις ολοκληρώσει την παραγγελία σου και το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς αμέσως στη σέλα της. Στην Promoto Ginossatis το γνωρίζουν καλά και μηδενίζουν το χρόνο αναμονής έχοντας ετοιμοπαράδοτα όλα τα νέα μοντέλα της Honda.


Απόκτησε σήμερα το ολοκαίνουργιο Forza 300 που με premium αέρα μόλις έφτασε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο να ταράξει τα νερά στα GT scooter. Είναι εφοδιασμένο με έναν τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα 279 κυβικών, ο οποίος δεν προσφέρει μόνο εκρηκτικές επιδόσεις, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Ένα ακόμα στοιχείο που εντυπωσιάζει πάνω στο νέο Forza είναι ο εξοπλισμός του, αφού διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, παροχή 12V, LED φώτα και φλας, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, traction control που μπορεί να απενεργοποιηθεί και φυσικά ABS. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την σπορ, αλλά ταυτόχρονα πολυτελή εμφάνιση, γίνεται αμέσως ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακαταμάχητο scooter, το οποίο μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας από την Promoto Ginossatis.



Επίσης ετοιμοπαράδοτο όμως είναι και το ολοκαίνουργιο παπί της Honda, το Super Cub C125. Το κλασσικό και διαχρονικό όνομα «Super Cub» επανέρχεται στο προσκήνιο σε ένα πρωτοποριακό παπί που χάρη στο ρετρό σχεδιασμό του διατηρεί τη χαρακτηριστική εμφάνιση των προγόνων του που εκατομμύρια αναβατές σε όλο τον κόσμο έχουν λατρέψει. Όμως δεν εντυπωσιάζει μόνο οπτικά, αλλά και με τον στάνταρ εξοπλισμό του. Οι μηχανικοί της Honda το έχουν «προικίσει» με LED εμπρός - πίσω φώτα και φλας, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μοντέρνο πίνακα οργάνων με αναλογικό ταχύμετρο και ψηφιακή οθόνη, καθώς και ABS. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην ποιότητα κατασκευής, η οποία ξεπερνά οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα σε παπί, ξεφεύγοντας σημαντικά από τον μέσο όρο της κατηγορίας.

Τις δυο αυτές ολοκαίνουργιες προτάσεις της Honda θα τις βρείτε ετοιμοπαράδοτες όχι μόνο στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και στο κατάστημα της Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Αμφιθέας 21, Π. Φάληρο 17564
Τηλ.: 210 9400123, 210 7624426
Γαζή 5, Λευκάδα
τηλ.: 26450 20225
Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00