• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι καυτές προσφορές του μήνα από το Roda Moto

 

Δες εδώ τις προσφορές σε ελαστικά και αναλώσιμα που θα βρεις αυτό τον μήνα στο Roda Moto.

Στο Roda Moto αποδεικνύουν στην πράξη ότι ενδιαφέρονται για τον αναβάτη προσφέροντας ποιοτικά ελαστικά, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και προϊόντα βελτίωσης των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Μάλιστα, έχουν συνεχώς προσφορές ώστε να μπορείς να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι πιο εύκολα. Έτσι μπορείς να εξοπλίσεις χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοτοσυκλέτα σου με φρέσκα ελαστικά, να προμηθευτείς τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι προκειμένου να είναι σε άριστη κατάσταση ή να τη βελτιώσεις και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ας δούμε τις προσφορές που ισχύουν αυτή την περίοδο.

Dunlop Trailmax Meridian 30% φθηνότερα

Ελαστικό υψηλών επιδόσεων που παρουσιάζει πολύ καλή συμπεριφορά τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Χαρίζει υψηλή χιλιομετρική απόδοση και αποδίδει πολύ καλά και σε συνθήκες εκτός δρόμου. Αποκτήστε το σε τιμή γνωριμίας με έκπτωση 30% από την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου στο κατάστημα Roda Moto.
 

Προϊόντα Afam 10% φθηνότερα

Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα της Afam σε περιμένει στο κατάστημα Roda Moto. Εκεί μπορείς να βρεις αλυσίδες και γρανάζια της γνωστής εταιρείας και να τα αποκτήσεις με 10% έκπτωση στην αρχική τιμή τιμοκαταλόγου και με δωρεάν τοποθέτηση!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 156
Τηλ.: 210 8818871 
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:30 – 15:00