net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πλατφόρμα πολυμέσων της ιταλικής εταιρίας είναι ίσως η πιο εξελιγμένη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο των δύο τροχών.

Στιγμιαία κατανάλωση αλλά και γωνία κλίσης παρουσιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση το A-MP.

Η AMP παρουσιάζει και χάρτες ενώ μπορεί να καταγράψει και να αποθηκεύσει τα στοιχεία του ταξιδιού σας.

Aprilia Multimedia Platform

Αν δεν σας φτάνουν οι πληροφορίες που βλέπετε στην ευανάγνωστη και μεγάλη LCD οθόνη του Caponord και θέλετε να μετατρέψετε την ιταλική μοτοσικλέτα σε διαστημόπλοιο, δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε το κιτ A-MP (Aprilia Multimedia Platform) και να κατεβάσετε την ανάλογη εφαρμογή που έχει εξελίξει η ιταλική εταιρία στο κινητό σας

Έπειτα, μέσω Bluetooth, το κινητό σας μπορεί να συνδεθεί πλέον με τη μοτοσικλέτα και να σας δώσει πληροφορίες για απίστευτα πράγματα. Γωνία κλίσης, κιλοβάτ που χρησιμοποιούνται, ακριβείς στροφές λειτουργίας, πλευρική επιτάχυνση, στιγμιαία και μέση κατανάλωση, μέση ταχύτητα. Όλα αυτά είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που λαμβάνετε άμεσα. 

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την αποθήκευση των δεδομένων του ταξιδιού σας για να τα μελετήσετε αργότερα με την ησυχία σας, ενώ σας δείχνει ανά πάσα στιγμή και το πόσο μακριά είστε από το Βόρειο Ακρωτήρι, το σημείο από όπου πήρε το όνομά του το Caponord! 

Η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά στην πράξη, και η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε δεν αφορά την A-MP, αλλά τη συσκευή με λειτουργικό iOS που είχαμε στο τιμόνι, καθώς έκανε αδύνατη την αλλαγή των ενδείξεων με γάντι. Στην αγορά κυκλοφορούν πλέον smartphone που έχουν τέτοια λειτουργία, οπότε αυτό είναι κάτι που λύνεται πανεύκολα.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ