net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα τριήμερο γεμάτο οδήγηση, από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. και την BMW Motorrad, από τις 19 μέχρι και τις 21 Μαΐου!

Οδηγήστε 9 μοντέλα BMW!

Την ευκαιρία να οδηγήσουν εννέα δημοφιλή μοντέλα της BMW θα έχουν οι φίλοι της μοτοσυκλέτας, το τριήμερο 19 μέχρι 21 Μαΐου, σε test ride event που θα διοργανωθεί από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, στο κατάστημα Περιστερίου!

 
Η "Σφακιανάκης ΑΕΒΕ", επίσημο μέλος του δικτύου της BMW Motorrad, διοργανώνει test ride event στο κατάστημα Περιστερίου (Κωνσταντινουπόλεως 53 & Λάμπρου), το οποίο θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 μέχρι και το Σάββατο 21 Μαΐου. 

Στο event οι μοτοσυκλετιστές θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν 9 από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της BMW, ανάμεσά τους τα S1000XR, R1200GS καθώς και τα scooters C650GT και C650 Sport!

Διαβάστε και το δελτίο τύπου της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.!

MAKE LIFE A RIDE
Κάθε στιγμή είναι ένα σταυροδρόμι. Μπορείτε να στρίψετε αριστερά, μπορείτε να στρίψετε δεξιά, ή μπορείτε να πάτε ευθεία.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο μονοπάτια για να επιλέξετε, το καθένα από αυτά έτοιμο να σας προσφέρει κάτι καλύτερο από το προηγούμενο και κάτι μικρότερο από το επόμενο.

Επιλέξτε ένα νέο μονοπάτι κάθε δευτερόλεπτο και ποτέ μην κοιτάξετε πίσω. Επειδή κάθε νέα ανακάλυψη θα είναι δική σας για πάντα. Η ζωή είναι μια βόλτα!

Η  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. επίσημο μέλος του δικτύου της B.M.W. Motorrad, από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 και μέχρι το Σάββατο 21 Μαΐου προσκαλεί  για μια απολαυστική οδηγική εμπειρία με τα νέα μοντέλα της B.M.W. Motorrad, όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας στο κατάστημα της, στην Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 53 & Λάμπρου στο Περιστέρι.

Εννέα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της B.M.W. Motorrad θα είναι διαθέσιμα, κλείστε ένα Test Ride τώρα! 

ADVENTURE: R 1200 GS ADVENTURE
                          R 1200 GS
                          S 1000 XR
                          F 800 GS
                          F 700 GS

HERITAGE:     R nine T
SPORT:           R 1200RS 

URBAN MOBILITY: C 650 Sport
                                C 650 GT

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε θέση στο event, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα καλώντας στο 210-5788010 ή να στείλετε e-mail στην διεύθυνση [email protected]

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ