Οδήγησε την KTM των ονείρων σου

Δες τώρα πώς θα ζήσεις μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία παρέα με την KTM των ονείρων σου.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Για ακόμα μια χρονιά ο θεσμός των KTM Orange Days δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες όχι μόνο να δουν από κοντά, αλλά και να οδηγήσουν όλα τα νέα μοντέλα της KTM. Οι μοτοσυκλέτες ταξιδεύουν και φέτος σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να «γράψουν» χιλιόμετρα και να οδηγηθούν σε οργανωμένα test ride υπό την αιγίδα των συνεργατών της KTM South East Europe.

Τα Orange Days συνεχίζονται στην KTM Καρανικολάου με τις μοτοσυκλέτες να σας περιμένουν στις 7 Μαΐου στη Δράμα (Εγκαταστάσεις Daihatsu Ματσούκης) και στις 8 Μαΐου στην Ξάνθη. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το «νυστέρι» Duke 790, αλλά και τα 790 Adventure και 790 Adventure R, ενώ η ναυαρχίδα των on – off που ακούει στο όνομα 1290 Super Adventure S σας περιμένει για να δείτε τι το κάνει τόσο ξεχωριστό.  

Προκειμένου να λάβετε μέρος στα test rides πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι), ενώ για τη δοκιμή των 790 και 1290 θα πρέπει να έχετε βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600 κυβικών. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 25410-84555
Δημοκρίτου 6, Ξάνθη
Facebook Page