O Marc Marquez σε στιγμιότυπο από την προπόνηση του στο Montmelo.

O Marc Marquez οδηγά ξανά αγωνιστική μοτοσυκλέτα

Γρήγορα κινείται η διαδικασία επιστροφής του Marc Marquez στην ενεργό δράση, καθώς ο Ισπανός πραγματοποίησε προπόνηση σε full-size μοτοσυκλέτα, εν αναμονή της έναρξης της σεζόν 2021. Δείτε περισσότερα…

Πριν από λίγες ημέρες, η εμφάνιση του Marc Marquez στην πίστα, στην σέλα μιας mini moto, προσέφερε χαρά και ελπίδα στους fans του MotoGP αλλά και τους δικούς του, δείχνοντας ότι πλησιάζει η στιγμή της επιστροφή ς του. Τώρα ο 28χρονος Ισπανός φαίνεται ότι έρχεται ξανά σε επαφή, με την αίσθηση μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα διεθνή μέσα.
 
Ο Marc Marquez πραγματοποίησε μια ιδιωτική προπόνηση στην πίστα του Montmelo, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, οδηγώντας μια Honda RC213V-S, την race replica περιορισμένης παραγωγής που η Honda διέθεσε το 2015 και βασίζεται στην RCV1000R CRT. Φυσικά, η μοτοσυκλέτα βάφτηκε σε Repsol χρωματισμό, για τις ανάγκες του γεγονότος.
 
Η εμφάνιση του Marquez στην πίστα του Montmelo καταγράφηκε και σε βίντεο, που μπορείτε να δείτε στο motogp.com. Με post του στο Twitter, ο Marquez έγραψε ότι «είχε πολύ καιρό να το απολαύσει τόσο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένιωσε άνετα στην μοτοσυκλέτα, ένα σε κάθε περίπτωση καλό σημάδι.
 
Προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες για την επιστροφή του Marc στην ενεργό δράση δεν έγιναν ακόμα γνωστές, όμως  ο Marquez θα βρεθεί στο Qatar προκειμένου να εμβολιαστεί για τον COVID-19, ένα βήμα που θα ακολουθήσουν όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες και το προσωπικό τους. Έτσι, η συμμετοχή του Marquez σε έναν από τους αγώνες στο Qatar φέτος θεωρείται εξαιρετικά πιθανή.