O Danilo Petrucci εν δράσει.

O Danilo Petrucci εν δράσει.

O Danilo Petrucci πήρε νίκη στο 5ο σκέλος του Dakar!

Ο Danilo Petrucci εντυπωσιάζει στο Dakar 2022, καταπολεμώντας τις ατυχίες του και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του.

Στο 5ο σκέλος, ο Ιταλός κατάφερε να πάρει μια νίκη, αφού τερμάτισε 2ος και ο Toby Price χρεώθηκε με ποινή, χάνοντας την 1η του θέση!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

5ο σκέλος – Πως εξελίχθηκε

Το πέμπτο σκέλος του θρυλικού αγώνα αποτελείτο από μια διαδρομή 346 χιλιομέτρων γύρω από την Ριάντ και ο Toby Price της KTM έδειχνε να είναι ο κυρίαρχος της κατάστασης. Πίσω του, ο Danilo Petrucci έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, παραμένοντας 2ος, ενώ τον ακολουθούσε ο Ross Branch της Yamaha. Ωστόσο, στον τερματισμό, ο Toby Price δέχθηκε ποινή 6 λεπτών για υπέρβαση ορίων ταχύτητας, με αποτέλεσμα να χάσει 5 θέσεις!  Έτσι, ο Danilo Petrucci, στην πρώτη του εμφάνιση στο Dakar, κατάφερε να εξασφαλίσει μια νίκη, η οποία τον οδηγεί στην ιστορία: Ο Ιταλός είναι ο μόνος αναβάτης της ιστορίας, που έχει συμμετάσχει στο MotoGP και έχει νίκη στο Dakar.
 

Ανενόχλητος στην κορυφή της γενικής ο Sam Sunderland

Μετά από 5 σκέλη του αγώνα και με το 6ο σκέλος να πραγματοποιείται σήμερα, ο Sam Sunderland με μοτοσυκλέτα Gas Gas, παραμένει στην 1η θέση της γενικής κατάταξης. Στην 2η θέση, με διαφορά 2 λεπτών και 29 δευτερολέπτων, πλασάρεται ο Matthias Walkner με KTM, ενώ τρίτος είναι ο Adrien van Beveren (Yamaha). Η μοναδική ελληνική συμμετοχή του Βασίλη Μπούδρου, πλασάρεται στην 85η θέση γενικής κατάταξης, με τον Βασίλη να τερματίζει 102ος στο 5ο σκέλος.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »