net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο "Outlaw" Beckham καθώς μας κρύβει το πίσω μέρος της νέας Triumph.

Παντιλικάκια στο χώμα με το Scrambler.

Νυκτόβιο μυστηριακό πλάνο του cafe racer με αιθέρια ύπαρξη στη σέλα του.

Ο τύπος με το κράνος είναι ο David Beckham, καβάλα στο Scrambler.

Ο Beckham πρόλαβε την Triumph

Μπορεί να είναι γνωστό πως η Triumph ετοιμάζει νέα σειρά Bonneville, αλλά ως τώρα τις είχαμε δει μόνο σε φωτογραφίες κατασκοπείας. Ώσπου ο David Beckham και η Belstaff πρόλαβαν να αποκαλύψουν τα πάντα.

 
Ο Βρετανός αστέρας το ποδοσφαίρου, David Beckham, πρόκειται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία Outlaws παραγωγής της γνωστής εταιρείας ρούχων Belstaff. Υποδύεται έναν μοναχικό περιπλανώμενο και μυστηριώδη μοτοσικλετιστή, ο οποίος στην ταινία κυκλοφορεί με ένα Scrambler της Triumph.
Εκτός του scrambler στην ταινία εμφανίζεται και το νέο cafe racer μοντέλο της αγγλικής εταιρείας σε αρκετά πλάνα - τουλάχιστον κρίνοντας από το τρέιλερ.

Καθώς λοιπόν το έργο ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 22 Σεπτεμβρίου, η Belstaff έδωσε στη δημοσιότητα τόσο το τρέιλερ, όσο και μια σειρά φωτογραφιών, στα οποία τα νέα Triumph φαίνονται πεντακάθαρα.

Το ερώτημα βέβαια είναι, η Triumph ήθελε να φανούν οι μοτοσικλέτες τους από τόσο νωρίς; Και η απάντηση προφανώς λέει πως θα ήταν αδύνατον να τους κάνει το χουνέρι η Belstaff - με την οποία συνεργάζονται και σε κολεξιόν ρούχων της Triumph. Μάλλον πρόκειται για μια πλήρως ελεγχόμενη "διαρροή".

Όπως και να έχει, ιδού το πολυθρύλητο νέο Thruxton (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το cafe racer μοντέλο), το οποίο θα μας έρθει μάλλον σε δύο εκδόσεις, με την κορυφαία να εξοπλίζεται με Ohlins και ακτινικά Brembo.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ